خانه
632K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    قطاب_یزد ،مخصوص_عید_نوروز

    🔴مواد لازم🔴 🍇 

    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

    پودر هل یک قاشق چایخوری

    پودر شکر یک قاشق چایخوری

    زرده تخم‌مرغ دو عدد

    ماست 250 گرم

    پودرشکر دو پیمانه

    روغن مایع و آرد به میزان لازم

    🔴روش تهیه🔴 🍬

    روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرم‌رنگ شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط می‌کنیم آن‌گاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوط‌مان می‌افزاییم، سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

    خمیر را به قطر سه میلی‌متر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. و با قالب گرد، آن را قالب بزنید سپس وسط خمیر را برش‌زده با یک قاشق چایخوری موادمیانی را داخل قطاب قرار دهید به گونه‌ای که این مواد به اطراف خمیر مالیده نشود،دو لبه خمیر را به هم چسبانیده و لبه‌های خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید.

    بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوه‌ای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از 10 دقیقه قطاب‌ها را در یک ظرف پودر شکر قرار می‌دهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    گوش_فیل

    مواد لازم:

    آرد 200 گرم + 50 گرم

    نمک یک پنسه

    تخم مرغ زده شده 2 عدد

    کره ذوب شده 30 گرم 

    پودر قند 1 قاشق چای خوری سرپر

    شیر 50 میلی لیتر

    روغن برای سرخ کردن

    پودر قند ، دارچین، پودر گل سرخ، و پودر پسته برای تزئین

    طرز تهیه: 200 گرم آرد را الک کرده نمک را به آن اضافه کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ، کره ذوب شده و سرد شده، شیر، و پودر قند را مخلوط کنید . 200 گرم آرد را به آن اضافه کرده روی سطح صافی ورز دهید تا خمیر یک دست شود. اگر خمیر چسبناک بود کم کم 50 گرم آرد دیگر را به آن اضافه کنید تا به دست نچسبد. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید. با کاتر گرد در اندازه دلخواه خمیر را برش داده مانند تصاویر گوشه خمیر را نشگون بگیرید تا به شکل گوش فیل در بیاید. روغن را داخل ظرف گودی ریخته تا خوب داغ شود و گوش فیل ها را داخل روغن سرخ کنیدتا طلایی رنگ شود. پس از سرخ شدن گوش فیل ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. روی گوش فیل ها پودر قند، دارچین و پودر پسته بریزید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    چیز کیک شکلاتی نسکافه ای

    مواد لازم برای پایه که کیک شکلاتیه واین کیک به تنهایی هم خوشمزه ست 

    تخم مرغ 4عدد.روغن مایع 1پیمانه.شکر 1پیمانه.شیر 1پیمانه.پودر کاکائو 3ق غ.نوتلا 3ق غ.بیکینگ پودر 1ق غ.جوش شیرین 1ق چ.آرد2پیمانه

    تخم مرغها رو باشکر هم بزنید تا رنگش کرم شودوروغن مایع رو اضافه وهم زده وشیر ونوتلارا اضافه کنید وخوب  هم بزنید.مواد خشک رو باهم مخلوط وسه بار الک کرده وبه مواد اضافه کرده ومخلوط کنید به آرامی با لیسک یا دور کند همزن فقط درحدی که مخلوط شود حالا داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

    بعد از پخت اجازه دهید کیک خوب سرد شود واز قالب جدا کنید وسطح کیک رو به اندازه 2سانت برش دهید وکنار بگذارید ودوباره داخل قالب بزارید (از قالب کمربندی استفاده کنید اگر هم نداشتید داخل ظرف مربع شکل روچند سلفون بکشید )

    حالا میریم سراغ لایه رویی کیکمون 200 گرم خامه صبحانه رو با 200 گرم پنیر خامه ای و1پیمانه پودر قند خوب هم بزنید و1/5ق غ پودرژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری شفاف کرده واز حرارت که افتاد به مواد اضافه کنید وهم بزنید وحالا نصف قوطی شیر عسلی و1ق س پودر نسکافه رو اضافه وبا همزن خوب هم بزنید واین مواد رو روی کیک بریزید وداخل یخچال به مدت 3 ساعت بگذارید تا خودش را بگیرد وبعد به کمک سلفون اونو از قالب بیرون کشیده واطرافش رو با چاقو صاف ویکدست کنید وبه اندازه دلخواه برش بزنید برای تزیین روش من از ژله بریلو وتوت فرنگی وشکلات رنده شده استفاده کردم

    ژله بریلو

    نشاسته ذرت 1ق س.آب 1/3پیمانه و1ق س.آب لیمو1ق س.شکر 4ق س.شکر رو با 1/3پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار داده تا حل شود ونشاسته روبا 1ق س آب وآبلیمو مخلوط میکنیم واین مخلوط روبه شکر وآب اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا غلیظ شود واز روی حرارت برمیداریم ومیگذاریم خنک شود و رنگ دلخواه رو به آن اضافه میکنیم  وقتی رنگ رو اضافه کردید با نوک خلال دندان رنگ رو بهش بزنید .میتونید از این ژله برای تزیین انواع کیک ودسر استفاده کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    طرز تهیه شيرينى بیسکوئیت 

    ارد   دو پیمانه 

    کره 100 گرم 

    پودر قند نصف پیمانه 

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 

    تخم مرغ کامل  یک عدد 

    هل یک چهارم قاشق چایخوری 

    کره را با پودر قند میزانیم تا پوک و شیریی رنگ بشه بعد یک عدد تخم‌مرغ و وانیل و هل را اضافه می کنیم چند دقیقه میزنیم تا خوب میکس بشه بعد ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا جای که خمیر به دست نچسبه مواظب باشید ارد اضافی هم به خمیر ندید خودتان باید متوجه باشید که چقدر باید ارد بزنید چون تخم مرغ ها وزن متفاوت دارند به نسبت ارد باید زد یکم که خمیر به دست نچسبه و لطیف هم باشه کافی 

    نکته توی این دستور بكينگ پودر استفاده نمی شه اصلا لازم نیست 

    موقع قالب زدن باید روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید که موقع گذاشتن. توی سینی فر به مشکل بر نخورید یا موقع قالب زدن یکم قالب را به چپ و راست حرکت ملایم دهید و خمیر دور قالب را جدا کنید بعد یکم قالب را روی سطح کار حرکت دهید تا خمیر قالب زده شده داخل قالب بمانه بعد بردارید داخل سینی فر منتقل کنید و انجا بزارید خیلی راحت این ها را گفتم چون خیلی ها مشکل دارند برای قالب زدن و انتقال بیسکوئیت به داخل سینی.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    تيتاپ

    دستپخت یلدا 

    این دستور یه کیک خوشمزس که مزش شبیه تی تاپه .حتما درست کنید خوشمزس.

    مواد لازم :

    تخم مرغ                   ۴ عدد

    وانیل                       یک چهارم ق چ

    شکر                       ۱ لیوان

    روغن مایع                 یک دوم لیوان

    آرد                          یک و یک دوم لیوان

    شیر                        یک دوم لیوان

    بکینگ پودر               ۱ق چ

    مواد میانی :

    پودر کاکائو                ۲ ق م

    پودر دارچین              ۱ق م

    شکر                       یک دوم پیمانه

    طرز تهیه:

    ابتدا  تخم مرغ و وانیل را همزده سپس شکر را کمکم به آن اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم وقتی کمی سبک شد روغن مایع را افزوده به همزدن ادامه میدهیم سپس شیر را افزوده تا مواد به صورت یکدست در بیاید .

    سپس آرد را که قبلا با بکینگ پودر ۲ بار الک کرده بودیم  را به مواد فوق در ۲ الی ۳ مرحله اضافه کرده و هم میزنیم بعد کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی پوشانده نیمی ازمواد را در قالب ریخته و حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه میگذاریم در فر

    زمانی که سینی را به آرامی تکان دادیم و دیدیم مواد خودش را گرفته سینی را از فر خارج کرده و ازمخلوط مواد میانی روی آن میپاشیم

    و میگذاریم حدود ۱۰ دقیقه در فر بماند سپس سینی را خارج کرده و یک دوم باقی مانده مواد کیک را روی آن بصورت آرام و مسطح پخش میکنیم و مجددا در فر گذاشته تا آماده شود . و روی آن طلایی رنگ شود

    سپس از سینی خارج کرده و به صورت لوز میبریم .

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    شکر_رنگی_خانگی

    از اونجایی که توی ایران شکر رنگی به سختی پیدا میشه و البته در خارجه هم، قیمتی معادل ۱.۵ دلار به ازای هر ۱۰۰ گرم داره، پس چرا خودمون دست به کار نشیم و شکر رنگی مورد نیازمون رو درست نکنیم؟ این کار به سادگی در کمتر از ۱۵ دقیقه امکان پذیره!

    مواد و وسایل لازم

    شکررنگ خوراکی: در این مورد، برای ترکیب بهتر با شکر، توصیه میشه که از رنگ خوراکی مایع استفاده کنید. اگه رنگ خوراکی پودری در اختیار دارید، در چند قطره آب یا گلاب حلش کنید تا رقیق بشه.چنگال، کاسه و بشقاب

    اضافه کردن رنگ

    شکر رو درون کاسه ریخته و با این نسبت رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید: ۲۰ قطره به ازای هر ۱۰۰ گرم. (نصف لیوان)

    مخلوط کردن

    رنگ و شکر رو با استفاده از چنگال یا دست خوب مخلوط کنید. حالا با کم و زیاد کردن مقدارشون، به غلظت رنگ دلخواه برسید. (اگه کمرنگه، رنگ بیشتر و اگه غلیظ شده شکر اضافی!)

    خشک کردن

    شکر رو درون ظرفی ریخته و حدود یک ساعت یا بیشتر در محلی خشک و خنک قرار بدید. سپس خارج کرده و دانه های شکر توده شده (قلمبه!) رو از هم باز کنید.

    » با این شکر ها، شیرینی های رنگارنگ خیلی جالبی میشه درست کرد. اگه مایل باشید، در آینده، چنین موردی رو آموزش میدم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    چیز_کیک_توت_فرنگی  ولنتاین

    طرز تهیه 🍓هشت عدد بیسکویت

    یک بسته خامه

    🍓پنجاه گرم کره

    🍓ژله ی آلووراء یک بسته

    🍓ژله ی توت فرنگی یک بسته

    🍓یک پاکت خامه

    🍓هشت عددپنیر کبیبی

    🍓🍓اول بسکویت ها رو در میکسر میریزیم  و خرد میکنیم بعد با کره روی اجاق تفتش میدیم و داخل ظرف مورد نظر میریزم و بادست سفتش میکنیم بعد ژله ی آلووراء  را با یک لیوان آب روی بخار ذوب میکنیم وبا خامه و پنیر میکسش میکنیم و روی بیسکویت ها میریزیم و درون یخچال میزاریم تا خودشو بگیره وآخر سر ژله ی توت فرنگی میریزیم  و با توت فرنگی تزیین میکنیم 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۳:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    چیز کیک فندقی

    مواد لازم:

    400 گرم پنیر خامه ای

    250 گرم شکلات تلخ

    100 گرم شکلات فندقی

    100 گرم کره

    ١/٢ لیوان شکر

    10 دانه فندق

    8 عدد بیسکویت شکلاتی

    ٢ عدد تخم مرغ

    فر را با دمای350 درجه نهایت ویا 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.

    طرز تهیه:

    بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید. قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید. روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.

    پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید. قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید. قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید. بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه تا یکساعت در یخچال قراردهید. با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    کوکی براونی 

    225 گرم شکلات تلخ با کیفیت 

    75 گرم کره در دمای اتاق

    2 عدد تخم مرغ

    از 1 پیمانه (یک بند انگشت کمتر) شکر

    کمی نمک

    1 ق چ بکینگ پودر

    وانیل 1 ق چ

    آرد 3 ق غ

    طرزتهیه

    شکلات رو به روش بن ماری ذوب کرده و کره رو بهش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سرد شه

    تخم مرغ و شکرو وانیل رو باهم خوب میزینم تا کرم رنگ شه و بعد شکلات و کره رو بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم

    مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک زیر و رو میکنیم و وقتی خوب مخلوط شد روی ظرف رو پوشونده و یکساعت در یخچال استراحت میدیم.

    سپس در سینی کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه ی یک گردوی بزرگ برداشته و با فاصله در سینی میچینیم(موقع پخت کوکی ها پهن میشه پس فاصله رو حتما رعایت کنید) سپس در فر 180 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه میپزیم.

    بعد از پخت حتما صبر کنید شیرینی سرد شه بعد جابجا کنید.

    این مقدار مواد حدود 21 تا 24 تا کوکی بهتون میده

    .

    ●نکته ی مهم: تو رسپی هایی که نوشتم (شکلات تلخ باکیفیت) حتما از مارک خارجی استفاده بشه تا زحماتتون هدر نره، چون شکلات خوب خیلی توی بافت کوکی تاثیر میذاره و متاسفانه اگه ایرانی باشه (بخاطر اینکه خالص نیست) کوکی رو خراب میکنه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    شیرینی_خانگی  مخصوص_عید 

    مواد لازم

    پودر قند250گرم

    کره آب شده250 گرم

    زرده تخم‌‌مرغ2 عدد 

    هل ساییده‌شده یک قاشق مرباخوری

    وانیل1/8 قاشق چایخوری

    زعفران آب کرده به میزان لازم

    سیاه‌دانه و پودرپسته به میزان لازم

    آرد گندم، برنج و نخودچی به میزان لازم

     

    طرز تهیه

    کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوغ کره از بین برود این کار باعث لطیف‌تر شدن شیرینی می‌گردد. بعد از خنک شدن کره پودرقند را به آن اضافه کرده و با همزن آن‌قدر می‌زنیم تا رنگ آن شکری شود و به طوری که پره‌های همزن روی مواد جا بیندازد. زرده تخم‌مرغ، وانیل و هل ساییده شده را اضافه کرده و باز با همزن آن‌قدر هم می‌زنیم که زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کرده و به هر کدام جداگانه از آردهای ذکر شده می‌افزاییم.

    ابتدا با نوک انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط می‌کنیم تا جذب یکدیگر شود و خمیر به دست نچسبد. 15 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم و بعد آن را روی سطحی صاف با وردنه باز کرده و با قالب‌های ریز، قالب می‌زنیم و در سینی گالوانیزه مخصوص فر چیده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتیگراد حرارت می‌دهیم.

    به خمیر گندم می‌توان زعفران آب‌کرده اضافه کرد تا شیرینی زعفرانی هم داشته باشیم.

    با زعفران آب‌کرده، سیاه‌دانه و پودرپسته روی شیرینی‌ها را تزئین می‌کنیم.

     

    نکته 

    با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتما آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

    شیرینی ریز را بعد از سردشدن از سینی جدا می‌کنیم تا له و خرد نشود

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    طرز تهیه شیرینی سوئدی

    مواد لازم:

    کره ۱ پیمانه

    پودر قند ۱/۲ پیمانه

     آرد الک شده ۲ پیمانه 

    هل سائیده شده ۱/۴ ق چایخوری

    مغز گردوی خورد شده مقداری

    خلال بسته به مقدار نیاز 

    پودر قند مقداری برای روی شیرینی ها

    .طرز تهیه : 

    ابتدا پودر قند و کره رو بزنین تا تغیر رنگ بده. بعد آرد الک شده و هل رو به مواد کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط شدن به اندازه یه فندق خمیر رو برادشته و وسطش رو مغز گردو گذاشته و به صورت گلوله در آورده و توی سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی شیرینی رو خلال پسته قرار میدیم. میذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بعد از پختن  روی شیرینی رو مقداری پودر قند میریزیم. 

    نکته : برا تست میزان آرد موجود در شیرینی یک عدد شیرینی رو آماده کرده و میذاریم توی فر . اگه شیرینی پخش نشد میزان آردش مناسبه. 

    برای پیمانه زدن کره. باید کره را به قطعات کوچک ریز کرده و تو قالب بریزیم .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    خمیر دکور❤️ویژه ولنتاین

    با این خمیر میتونید طرح های زیبایی روی کیک و رولت ایجاد کنید . خمیر رو درست کنید، داخل قیف ریخته طرح مورد نظر رو روی کاغذ روغنی بکشید. قالب رو به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد مواد اصلی کیک رو روی خمیر دکور بریزید. و داخل فر بپزید.

    با تصاویر بهتر متوجه میشید.

    مواد لازم خمیر دکور: 

    ارد ¼ پیمانه

    پودر شکر 3 قاشق غذاخوری

    کره نرم شده 1 قاشق غذاخوری

    سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 1 عدد

    وانیل چند قطره

    آب یک قاشق غذاخوری

    کره نرم شده را همراه پودر شکر بزنید تا پوک شود. سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده بزنید تا مخلوط شود. از یک تا دو قاشق آب برای رقیق کردن مواد خمیر دکور استفاده کنید . مواد خمیر را داخل قیف ریخته طرح مورد نظر را روی کاغذ روغنی بکشید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    طرز تهیه شیرینی برنجک ، بهاردانه یا بادونه شمالی

    📝مواد اولیه :

    شکر 2 لیوان

    جوهر لیمو (یا آبلیمو 1قاشق غذاخوری) نصف قاشق چایخوری

    روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

    آب 1 لیوان

    برنج 5 لیوان

    #برنجک #شیرینی سنتی شمالی ( مازندران ) با بافتی ترد و عسلی است که اغلب در مهمانی ها سرو میشود.

    🍴طرز تهیه برنجک :

    برنج را 1 ساعت در آب خیس دهید سپس بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس با آب سرد ابکشی کنید ( برنج را مانند برنج های دیگر آبکش کنید اما مقداری نرم تر از حد معمول برنج را بردارید ).

    پس از ابکشی کردن حداقل به مدت 1 ساعت در ابکش بگذارید بماند تا کاملا آب برنج برود ، در این مرحله میتوانید زعفران یا رنگ خوراکی اضافه کنید ، برنج را داخل سینی بریزید و پخش کنید سپس روی شوفاژ یا در آفتاب قرار دهید تا خشک شود.

    پس از اینکه برنج خشک شد داخل قابلمه گودی به اندازه لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، کمی برنج خشک داخل صافی فلزی بریزید و صافی را در روغن داغ قرار دهید تا برنج ها سرخ شوند و پف کنند و به همین صورت تمام برنج ها را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

    🍴طرز تهیه شهد (شربت):

    ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس با قاشق مخلوط کنید تا شکر حل شود ، 15 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید شربت بجوشد تا قوام بیاید سپس ابلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    برنج را با شیره مخلوط کنید و داخل ظرفی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ( برنج را با شیره خوب مخلوط کنید ) ، پس از 5 دقیقه با چاقو به شکل لوزی یا مربع برش بزنید و مصرف نمایید ( برای ماندگاری روی شیرینی را میتوانید با سلفون بپوشانید اما در یخچال قرار ندهید ).

    ✅برای شکرک نزدن شهد :

    1) بهترین گزینه جوهرلیمو هستش میدونم زیاد ماده خوبی نیست ولی به مقدار خیلی کم استفاده میشه و ضرری به بدن نمیزنه

    2)نکته مهم دیگه اینه که در هنگام جوشیدن و قوام آمدن شهد نباید شکرک هایی که دور قابلمه جمع شده رو با قاشق وارد شهد (شربت) کنید همین امر هم باعث شکرک زدن میشه باید با یک دستمال تمیز و نمدار بلورهای شکر که دور دیواره قابلمه جمع میشه پاک کنید اینکار واقعا تاثیر عالی داره

    3) تا زمانیکه شکر در آب حل نشده مایع رو هم بزنید و بعد از حل شدن شکر دیگه نباید شهد هم بخوره این هم یکی دیگه از دلایل شکرک یا قندک زدن هستش

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    کلوچه های خندان

    کلوچه‌های خندان، مناسب تغذیه مدرسه فرزندان

    اگر فرزندی دارید که تازه سال های اول است که به مدرسه می رود، بهتر است از همین حالا نگذارید به خوراکی های بیرون از خانه عادت کند. خودتان این کلوچه های خوشمزه و خندان را بپزید و در کیف مدرسه دلبندتان قرا دهید. مطمئن باشید استقبال می کند.

    مواد لازم کلوچه‌های خندان:

     کره پاستوریزه و آب شده 12 قاشق غذاخوری

     شکر قهوه ای 1 فنجان

     شکر  نصف فنجان

    تخم مرغ بزرگ 1 عدد

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    عصاره وانیل (مایع) 2 قاشق چایخوری

    آرد سفید 2 و 1.3 فنجان

    نمک نصف قاشق چایخوری

    جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

    شکلات تلخ خرد شده به میزان دلخواه

    چشم های درشت تزیینی به میزان لازم

     

    طرز تهیه کلوچه های خندان:

    کره و شکر قهوه ای و شکر سفید را هم بزنید. تخم مرغ، زرده ی تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و تا یکدست شدن کامل خوب هم بزنید. حالا نوبت مواد خشک است، آرد و نمک و جوش شیرین را بهم بزنید و با موادی که قبلا ترکیب کرده اید مخلوط کنید. چیپس شکلات را هم اضافه کنید و تا یکنواخت شدن مواد کلوچه آن را هم بزنید.

    با یک قاشق خوراک خوری، یک قاشق از مواد را بردارید و به شکل کلوچه درآورید و تا تمام شدن مواد این کار را ادامه بدهید. ترجیحا سعی کنید کلوچه ها هم اندازه باشند تا هم زمان پخته شوند. می توانید کلوچه ها را داخل سینی روی کاغذ روغنی و با فاصله از هم قرار دهید. حال آنها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. با این کار کلوچه ها حجم خود را حفظ می کنند و پخش نمی شوند.

    قبلا دمای فر را به 350 درجه ی فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد برسانید. حداقل زمان پخت یک سینی کلوچه حدود 12 تا 16 دقیقه است. کلوچه ها به مرور باید کمی پف کند و به رنگ طلائی در بیاید، از بیرون ترد و از داخل نرم باید باشند. بگذارید کلوچه ها خوب خنک شوند.

     

     درست کردن کلوچه‌های خندان,مواد لازم برای کلوچه‌های خندان

    با شکلات تیوپی به هر کلوچه دو چشم بچسبانید و با شکلات شکری برای کلوچه ها لبخندی طرح بزنید

    با کمک شکلات تیوپی به هر کلوچه دو چشم بچسبانید. حالا با شکلات شکری برای کلوچه ها لبخندی طرح بزنید و بگذارید شکلات کلوچه خودش را بگیرد. تزئین کلوچه ها زمان چندانی نمی برد، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

     تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی

    اگر به جای شیر در تهیه‌ی دسر مشکوفی از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است

     

    دسرهای سنتی بسیاری مخصوص شهرهای مختلف ایران وجود دارد. یکی از این دسرها مشکوفی است که مخصوص مازندران است. در این مقاله طرز تهیه این دسر را آموزش داده ایم.

    این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.

    مواد لازم برای تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :

     کره یک قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    گلاب  یک قاشق غذاخوری

    نشاسته  3 قاشق غذاخوری

    شکر 3 قاشق غذاخوری

    شیر 2 لیوان

    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه مشکوفی (دنت زعفرانی) :

     شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

    قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

    وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.

    باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

    حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

    می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.

    برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    طرز تهیه رولت سیاه

    مواد لازم برای تهیه رولت سیاه : شکلات سیاه ۱۷۵ گرم تخم مرغ جدا شده ۴ عدد شکر ۱۱۵ گرم پودر کاکائو به میزان لازم مواد لازم میانی : شکلات ۲۲۵ گرم آب پرتغال ۳قاشق سوپ خوری پنیر ماسکارپونه ۲۵۰گرم تخم مرغ جدا شده ۲عدد توت فرنگی برای تزئین. طرز تهیه رولت سیاه : فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .سینی فر۳۰*۴۰ سانتی متری را چرب کنید وبا کاغذ بپوشانید شکلات را در داخل ظرفی ریخته و به صورت بنماری ذوب کنید و یا از مایکروویو با قدرت ۵۰% ذوب کنید .زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید  تا سفید و حجیم شود سپس با شکلات ذوب شده مخلوط کنید در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود سپس با مخلوط قبلی مخلوط کرده به سینی فر منتقل کنید . رولت را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید از فر خارج کرده روی کاغذ روغنی را با پودر کاکائو بپوشانید و رولت را روی آن برگردانید و با استفاده از یک حوله آشپز خانه روی رولت را بپوشانید تا خنک شود در حین خنک کردن کرم میانی را به این ترتیب آماده کنید . شکلات وآب پرتغال را مخلوط کرده روی حرارت غیر مستقیم یا در داخا مایکروویو با قدرت ۵۰% ذوب کنید زرده های تخم مرغ را با چنگال بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید .سفیده های تخم مرغ را  جداگانه فرم داده و به آرامی با مواد شکلاتی مخلوط کنید سپس حوله را از روی نان رولت برداشته کاغذ آن را جدا کنید سطح رولت را با پنیر ماسکار پونه پوشش داده سپس کرم شکلاتی را روی آن پهن کنید . با دقت کامل نان را رول کرده ذاخل ظرف سرو منتقل کنید و با استفاده از خامه فرم گرفته توت فرنگی و یا برگ شکلاتی تزئین کنید… 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    کیک شکلات و نعناع خوشمزه 

    مواد لازم:

    پودر کاکائو غیر شیرین 9 قاشق  .  آرد 1 و 1/2 فنجان  .  جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری  .  کره 115 گرم  .  شکر قنادی 1 و 1/2 فنجان

    تخم مرغ بزرگ 2 عدد  .  قهوه ضعیف غلیظ 1/2 فنجان  .  شیر کم چرب 1/2 فنجان

     

    مواد لازم برای روکش نعناع

     

    کره 280 گرم  .  خاک قند 500 گرم  .  اسانس نعناع 2 تا 3 قاشق چایخوری

    شکلات تلخ 150 گرم (در غذاساز خرد شود) .  رنگ سبز خوراکی به میزان لازم

     طرز تهیه کیک:

    دو قالب گرد کیک 22 سانتی متری حاضر کنید و کف آنها را با کره چرب کنید. فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

     

    پودر کاکائو، آرد، نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در یک کاسه خوب باهم هم بزنید. در کاسه ای جدا گانه کره و شکر را باهمزن برقی حدود 5 دقیقه بزنید تا کم رنگ و پفکی شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند.

     

    قهوه و شیر را باهم مخلوط کنید. نصف مخلوط آردی را درون مخلوط کره ای بریزید و سپس شیر قهوه را اضافه کنید. حالا بقیه مخلوط آرد و کاکائو را اضافه و مخلوط کنید.

     

    مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و آن را در قالبها بریزید. هر دو قالب را در طبقه وسط قرار داده و به مدت 25 دقیقه بپزید. دقت کنید که ممکن است گاهی به دلایل مختلف مانند کوچک بودن فضای فر، کیک دیرتر بپزد پس حتما پختن آن را با چنگال یا خلال دندان امتحان کنید. وقتی کیک ها را بیرون آوردید آنها را به مدت 5 دقیقه خنک کنید و روی سیم قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

    🌿طرز تهیه روکش نعناع: 

    قبل از اینکه شروع به درست کردن روکش کنید، کره را از 1 ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا شل شود. کره را چند قسمت کرده و درون کاسه ای قرار دهید. با همزن برقی کره را خوب هم بزنید تا نرم و پفکی شود. خاک قند را فنجان فنجان اضافه کنید و آنقدر آنها را باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس اسانس نعناع و رنگ خوراکی را به میزان دلخواه اضافه کنید و هم بزنید.

     

    1/4 از ماده روکش را روی کیک قرار دهید و خوب آن را پخش کنید. کیک دوم را روی کیک اول قرار داده و بقیه مواد را روی آن روکش کنید. می توانید قسمتی از روکش را برداشته و و به صرت اسکوپی روی کیک قرار دهید و با قیفهای بستنی آنها را به شکل بستنی درآورید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    بیسکویت نارگیلی شکلاتی

    مواد اولیه: برای 4 نفر

    تخم مرغ  2عدد

    عسل ½فنجان

    پودر کاکائو ½فنجان

    نارگیل (رنده شده) 2 فنجان

    اسانس وانیل 2 ق چ

    طرز تهيه:

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم. 

    تمام مواد را مخلوط می کنیم و با قاشق یا دست گلوله هایی روی سینی کاغذ کشیده فر به صورت بیسکویت می چینیم. 

    ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر می پزیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19877 |39377 پست

    کیک ساده شکلاتی

     

    تخم مرغ 6 عدد . شکر 250 گرم . آرد 200 گرم . شیر 1/2 لیوان . روغن 3/4 لیوان

    پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری . وانیل 1/2 قاشق چایخوری . بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه : ابتدا مواد خشک ( آرد ، وانیل ، پودر کاکائو و بکینگ پودر ) را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.

    تخم مرغ ها را درون کاسه ای دیگر با شکر ، شیر و روغن خوب مخلوط کنید سپس مخلوط ارد را کم کم اضافه نمائید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

     

    قالب کیک را چرب کنید و روی ان کمی ارد بپاشید ( قالب را برگردانید تا ارد اضافی بریزد ) ، مخلوط کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 45 – 60 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.

     

    کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود سپس از قالب دراورده و سرو کنید ، میتوانید کیک شکلاتی را ساده یا بهمراه خامه و سس شکلاتی و … سرو کنید

  • ۱۸:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28172 |24368 پست

    شیرینی شستی پسته  ویژه نوروز

    نصف پیمانه کره نرم شده

    نصف پیمانه به اضافه 2 ق چ شکر

    تخم مرغ بزرگ 1 عدد

    وانیل 1 ق چ

    یک و یک چهارم پیمانه آرد 

    هل یک چهارم ق چ

    دارچین کمی

    نمک یک هشتم ق چ

    پسته خورد شده نصف پیمانه

    مارمالاد زردآلو به مقدار لازم

    پودر گل سرخ مقداری

    کره و شکر را در کاسه ای ریخته و به مدت 3 تا 4 دقیقه با هم زن میزنیم تا کرم رنگ شود. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و زرده را به کره و شکر اضافه کرده و وانیل را نیز اضافه می کنیم و هم میزنیم و خوب هم می زنیم. آرد و هل و نمک را در کاسه ای الک کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم کم کم و به آرامی مخلوط می کنیم تا حدی که فقط با هم ترکیب شوند. خمیر را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کرده و پسته و شکر باقیمانده و پودر گل سرخ را با هم مخلوط کرده. سفیده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و کمی هم می زنیم نه در حدی که زیاد کف کند. از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته و گرد می کنیم و ابتدا درسفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط پسته وشکر می غلطانیم. سپس با انگشت حفره ای روی آن ایجاد کرده و مقداری مارمالاد در حفره ریخته و در سینی فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر می پزیم. سپس روی توری خنک می کنیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان