فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه حتما یکبار امتحانش کنید

هویج 500 گرم - 2 عدد درشت
تخم مرغ 4 عدد
شکر، 100 گرم - 1/2 پیمانه(لیوان)
روغن 50 گرم - 1/4 پیمانه
آرد، 160 گرم - 1 و 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
دارچین نوک قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
هویج رو رنده کنید.با رنده ی متوسط. نه درشت باشه نه ریز.

آرد و نمک و بکینگ پودر و شکر و دارچین رو مخلوط کنید و الک کنید

تو یه ظرف وانیل و تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید

تخم مرغ ها رو به هویج رنده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن بعد روغن رو اضافه کنید وهم بزنید

آرد رو به مخلوط هویج اضافه کنید و هم بزنید

قالبتون رو چرب کنید مواد رو داخلش بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 160 به مدت 40 تا 50 دقیقه بذارید تا بپزه.( داخل فر من یک ساعت زمان برد )

وقتی پخت اجازه بدید کاملا سرد بشه و بعد از قالب خارج کنید

برش بزنید و میل کنید.