خانه

۲۲ نکته درباره شرکت های خدماتی نظافت منزل

  • برای انتخاب یک شرکت خدماتی مناسب چه معیارها و ملاک هایی را در نظر بگیریم؟ نکته های زیر می تواند کمک تان کند.
     
    ۱) فقط با موسساتی که مجوزکار دارند و در آگهی شان برخورداری از این مجوز قید شده، تماس بگیرید و تقاضای کارگر کنید.
     
    ۲) از کارگر یا کارگرانی که به منزل تان می آیند بخواهید کارت بهداشت شان را به شما نشان دهند.
     
    ۳) خدماتی که آنها می توانند به شما ارایه دهند این موارد است: شستن درها و دیوارها، حمام وسرویس بهداشتی، تمیز و مرتب کردن وسایل داخل بوفه، کمدها و کابینت ها و شستن و تمیز کردن راه پله، لوسترها و کارهایی از این قبیل.
     
    ۴) اگر آنها در هنگام کار به صورت اتفاقی یا عمدی خسارتی به وسایل منزل شما وارد کنند، شما می توانید سریعا با شرکت مورد نظر تماس گرفته و از آنها ادعای خسارت کنید و آن شرکت موظف به پرداخت کامل خسارت است.
     
    ۵) بعضی ها بیشتر از ۸ ساعت کار دارند و با کارگر به توافق می رسند که به کارش ادامه دهد بدون اینکه شرکت را در جریان بگذارند تا از این طریق پول اضافه کار به طور کامل نصیب خود کارگر شود اما این افراد باید بدانند که اگر بعد از ۸ ساعت اتفاق یا حادثه ای برای وسایل منزل یا خود کارگر یا حتی درگیری بین کارگر و مشتری پیش بیاید، شرکت به هیچ عنوان مسوولیتش را قبول نمی کند.
     
    ۶) کارگری که به منزل شما می آید باید نیم ساعت وقت برای صرف ناهار داشته باشد.
     
    ۷) اگر در ساعات اولیه حس کردید که از کارگرتان راضی نیستید، می توانید با شرکت تماس گرفته و تقاضای کارگر دیگری نمایید و شرکت موظف است بدون دریافت هیچ گونه وجهی از آن کارگر بخواهد که خانه را ترک کند و فرد جدیدی را برای ادامه کار به منزل تان بفرستد.
     
    ۸) کارگران وظیفه دارند وسایل مورد نیاز برای کار شما را با خودشان همراه بیاورند؛ شما هم بهتر است قبل از آمدن آنها تمام وسایل لازم از جمله چند دستمال نخی، ظرفی برای خیساندن دستمال ها، چارپایه، تی و دیگر چیزهای لازم را آماده کنید و اگر درخانه این وسایل را ندارید، در تماس تان به موسسات خدماتی بگویید تا همراه با کارگر، این وسایل مورد نیاز را هم بفرستند.
     
    ۹) حتما قبل از آمدن کارگر به منزل تان سر دستمزد و هزینه کار مخصوصا در کارهایی مثل باغبانی و شستن مبلمان و تابلوفرش به توافق برسید.
     
    ۱۰) اگر می خواهید یک هفته یا ده روز قبل از عید برای کارهای نظافتی خانه تان کارگر خبر کنید، خیلی مطمین نباشید که این کار را به راحتی انجام دهید. برای اینکه نزدیک عید دچار دردسر و استرس نشوید، بهتر است از حداقل یک ماه قبل برای روز مورد نظرتان از موسسه ای که می خواهید، کارگر رزرو کنید.
     
    ۱۱) سعی کنید حتی الامکان وقتی که کارگر به منزل تان می آید ۲ نفر در خانه باشید تا اگر کاری برایتان پیش آمد خانه بدون صاحب خانه نماند.
     
    ۱۲) برای انجام امور نظافتی منزل بهتر است ۲ کارگر خانم و آقا خبر کنید تا هم کارهایتان سریع تر پیش رود و هم بتوانید کارهای سنگین تر مثل شستن در و دیوار کف را به آقا و کارهایی مثل تمیز و مرتب کردن کابینت، بوفه و کمدها را به خانم بسپارید.
     
    ۱۳) قبل از آمدن کارگر به منزل، اشیای قیمتی تان را از جلوی دست بردارید.
     
    ۱۴) حواس تان باشد که گول نام شرکت هایی را که با شرکت های معتبر تشابه اسمی دارند نخورید.
     
    ۱۵) اگر قصد دارید فرش، موکت یا مبلمان تان را بشویید و خودتان هم نمی توانید این کار را بکنید، ۲ گزینه پیش رو دارید: یا آنها را به موسسات قالی شویی بسپارید یا برای شستن شان از موسسات خدمات منزل درخواست کارگر نمایید. اگر موسسات قالی شویی را انتخاب کردید، خوب است این نکات را رعایت کنید:
     
    ۱-۱۵) یادتان باشد کارگرانی که آنها می فرستند خودشان وظیفه تا کردن، بردن و دوباره آوردن و پهن کردن فرش ها را به عهده دارند.
     
    ۲-۱۵) اگر فرش شما سالم و بی عیب است، باید هنگامی که رسید دریافت فرش توسط کارگر را دریافت می کنید از او بخواهید تا در رسید عنوان کند که فرش هیچ گونه پوسیدگی یا پارگی ندارد؛ تا در صورتی که هنگام مراحل مختلف شستشو آسیبی به فرش شما رسید بتوانید ادعای خسارت کنید.
     
    ۳-۱۵) حتما موقع تحویل گرفتن فرش، آن را جلوی کارگران، باز و به دقت بررسی کنید تا آسیبی ندیده باشند.
     
    ۴-۱۵) اگر فرش شما پاره یا پوسیده شده است، می توانید ضمن درخواست شستشو از آنها بخواهید کار تعمیر و رفع پارگی و پوسیدگی فرش را هم انجام دهند.
     
    ۱۶) در مورد تابلو فرش هم شرکت باید یک کارشناس بفرستد تا بسته به جنس و اندازه تابلوفرش تان قیمت شستشوی آن را تعیین کند.
     
    ۱۷) اگر کف پوش منزل یا اتاق خواب تان موکت است، بهتر است چسب آنها را باز و روانه قالی شویی شان نکنید؛ زیرا بیشتر موکت ها پس از شستشو آب می روند و در این صورت شب عید متحمل یک هزینه اضافه دیگر هم می شوید.
     
    ۱۸) برای شستن موکت ها بهتر است از مراکز قالی شویی بخواهید آنها را در منزل تان بشویند. دستگاه های مکانیزه ای برای شستن موکت ها بدون جدا کردن شان از زمین وجود دارد که به راحتی موکت ها را می شویند و آب شان را می گیرند و فقط برای خشک شدن کامل شان باید حدود ۲۴ ساعت چیزی روی شان پهن نکنید. هزینه این کار برای هر متر مربع موکت حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان است.
     
    ۱۹) اگر بخواهید از مراکز خدماتی منزل برای شستن فرش ها و موکت هایتان کارگر درخواست کنید، دستمزد کارگران برای شستن هر فرش بدون احتساب متراژ آن حدود ۴۰۰۰ تومان است و چون موکت ها را هم با شامپو فرش و بدون دستگاه می شویند هزینه اش حدودا ساعتی ۱۰۰۰ تومان است اما باز هم تاکید بر انتخاب قالی شویی است چون با انتخاب این روش، دیگر دردسر جمع کردن و پهن کردن فرش و دردسرهای زیر باران ماندن آن به دوش شما نمی افتد؛ هر چند که هزینه آن بیشتر از آوردن کارگر به منزل باشد.
     
    ۲۰) برای شستن مبل ها، مراکز خدماتی و قالی شویی ها هزینه یکسانی به شما ارایه می دهند؛ چون شستشوی مبلمان و صندلی های ناهارخوری و جلا دادن به میزهای آنها همه به وسیله دستگاه های مکانیزه انجام می شود که فقط کار تمیز کردن آنها را انجام می دهند.
     
    ۲۱) اگر مبلمان تان به تعمیرات نیاز داشته باشد باید نجار یا رویه کوب خبر کنید تا قبل از شستشو آنها را تعمیر کند.
     
    ۲۲) برخی موسسات، کارهای تعمیراتی و تاسیساتی مانند رنگ کاری، گچ بری، کاشی کاری، لوله کشی و کف سابی را در عرض چند ساعت یا چند روز برایتان انجام می دهند. کار این موسسات و ساعت کاری کارگرانشان برحسب نیاز شما متفاوت است اما باید بدانید کارگرانی که این امور را برای شما انجام می دهند، روزمرد هستند و دستمزد آنها بسته به نوع کار شما و مدت زمانی که برای انجامش وقت صرف می شود، محاسبه می شود.

    منبع : مجله زندگی

    برچسب ها زندگی ,
       0

مقالات مرتبط
نظرات کاربران
شما میتوانید بعد از ورود برای این مقاله نظر ثبت نمایید.
  • درج نظر
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان