آب سیب، هویج و زنجبیل
یک نوشیدنی تهیه شده از سیب، هویج و زنجبیل برای کاهش سلولهای سرطانی بسیار موثر است. زنجبیل یک مادهی غذایی فوقالعادهی ضدسرطان است. به همین دلیل نیز استفاده از آن توصیه میشود. نوشیدنی تهیه شده از این مواد غذایی انرژی خوبی به بدن رسانده و خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی و آرام بخشی دارد.
مواد لازم برای آب سیب، هویج و زنجبیل :
سیب |
5 عدد |
هویج |
3 عدد |
زنجبیل |
به میزان لازم |
روش تهیه آب سیب، هویج و زنجبیل :
سیبها و هویج را خرد و زنجبیل تازه را رنده کنید. حواستان باشد که میزان کمی زنجبیل کافی است چون طعم آن تند است. تمام مواد را داخل مخلوطکن بریزید تا یک نوشیدنی یکدست حاصل شود.
فراموش نکنید
تأثیر این نوشیدنیها در آنتیاکسیدانها و ترکیبات کاهندهی حالت اسیدیتهی بدن موجود در آنهاست. نتایج بررسیهای متعدد که در خصوص سرطان و روشهای پیشگیری و درمان آن انجام شده است نشان میدهد که هر چه حالت اسیدیتهی خون بالاتر باشد امکان ابتلا به سرطان افزایش پیدا میکند.
در نهایت اینکه توصیه میکنیم سیر خام را به برنامهی غذایی تان اضافه کنید. این مادهی غذایی اثرات فوقالعادهای داشته و نه تنها در درمان سرطان بلکه برای مقابله با انواع بیماریها مانند دیابت نیز موثر است.