۰۷:۵۹ ۱۳۹۲/۱۲/۲۷
سنا جان یتیمچه اینجوری درست میشه:
بادمجان و کدو و گوجه فرنگی رو درشت درشت خورد میکنیم وبا پیاز وسیر وادویه ونمک وزردچوبه میزاریم پخته بشه...البته من دستور دقیقشو بلدنیستم باید از مامانم سوال کنم
قروت هم اول میزارن چندساعتی خیس بخوره تو اب .بعد ابش رو میگیرن ومیریزنش تو تغار و میسابنش....البته قلق داره واینکه کی باید بهش اب یا گردوی سابیده رو اضافه کنی(اصلش اینه به ازای هر نفر یه ملاقه اب بریزی تو تغار)
بعدش پیاز داغ درست میکنن وادویه واین طور چیزا توش میریزن وبعدش اب قروووت رو توش میریزن وبه محضی اینکه اولین جوش رو زد اماده خوردنه!!!!توش نون ترید میکنن و با یتیمچه میخورن...
نوش جان..!!!
البته این فقط یکی از هزاران غذای محلی مردم خراسان جنوبیه!