طرز تهیه کاچی مجلسی
.
آرد سفید گندم یک لیوان
نبات آسیاب شده 3/4 لیوان(یا شکر یا عسل)(من شکر زدم)
روغن حیوانی یا جامد نصف لیوان
کره یه بسته 100 گرمی
آب 4 لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده مقدار لازم
عرق هل نصف فنجان(اختیاری)
عرق دارچین نصف فنجان(اختیاری)
خلال بادام و پسته خیس کرده(مقدار لازم . اختیاری)
پودر هل یک قاشق چای خوری
پودر دارچین مقدار لازم
.
(مقدار روغن و کره رو میتونید کمتر کنید مشکلی پیش نمیاد)👉
.
طرز تهیه.
.
1. روغن و کره را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم.
.
2. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود و به رنگ دلخواهتون دربیاد.
.
3. بعد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم
.
4. نبات کوبیده شده یا شکر را با آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. تا زمانی که شکر یا نبات حل بشه کافیه. زیاد نجوشونید. سپس اگر لازم بود آن را از صافی رد کنید. زعفران و پودر هل و گلاب و عرق هل و دارچین را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم
5و 6 . شربت آماده شده را کم کم به آن اضافه می کنیم
.
8و 7. با همزن دستی مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.
.
9. خلال بادام و پسته را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دم میگذاریم تا کاچی جا بیفتد.
.
میتونید مقدار روغن و کره رو کمتر کنید.
این مقدار شیرینیش اندازه است.
اگه دوست داشتید شما بیشترش کنید.
مواردی هم که نوشتم اختیاری میتونید حذف کنید.
اگر سفت شد میتونید بهش آب جوش کم کم اضافه کنید.
هرچقدر ارد رو بیشتر تفت بدید کاچی تیره تر میشه