طرز تهیه املت اسفناج با پنیر
مواد اولیه :
3 برش بیکن ( خرد شده )
1/2 پیمانه بیبی اسفناج تازه
1/2 پیاز بزرگ ( خُرد شده )
6 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان پنیر فتا ( خرد شده )
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
یک تابه بزرگ را روی حرارت گرم کنید.
تکه های بیکن را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شوند. بیکن ها را از داخل تابه برداشته و کنار بگذارید.
.
به همان تابه ، پیاز خرد شده را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا زمانی که شروع به نرم شدن کند.
اسفناج را به پیاز اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بپزید.
در یک کاسه تخم مرغ ها را همرا با نمک و فلفل هم بزنید .
تخم مرغ ها را روی اسفناج بریزید.
مواد داخل تابه را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را بیکن سرخ شده و پنیر فتا بریزید .
بعد از اینکه تخم مرغ ها پخته شدند املت را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو کنید