طرز تهیه پیتزا پپرونی با نان شیرمال
مواد اولیه :
4 عدد نان شیرمال گرد ، نصف شده
1 فنجان / 100 گرم پنیر موزارلا
16 برش سوسیس پپرونی
4 قاشق غذاخوری سس کچاپ
4 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای ، ریز خرد شده
4 قاشق مرباخوری پیاز ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
طرز تهیه :
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .
نان شیرمال را از وسط برش بزنید .
روی قطعه ی پایینی نان را با سس کچاپ بپوشانید سپس روی آن را پنیر موزارلا ، سوسیس پپرونی ، فلفل دلمه ای و پیاز ریخته و قسمت بالای نان را روی آنها بگذارید .
روی نان را با قلمو یا اسپری کمی کره ذوب شده ریخته و روی آن پنیر پارمسان و پونه کوهی بریزید .
نان ها را روی سینی فر چیده و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پارمسان به رنگ طلایی دربیاید در فر قرار دهید .
نوش جان