طرز تهیه ساندویچ قارچ و پنیر
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم قارچ
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز کوچک
1 عدد نان باگت فرانسوی
2 فنجان پنیر چدار یا موزارلا
4 قاشق غذاخوری کره
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه :
قارچ ها را خُرد کنید.
تابه را روی حرارت گذاشته کره را داخل آن قرار دهید سپس قارچها را داخل کره تفت داده تا قهوه ای طلایی شوند .
پیاز را به صورت حلقه ای خُرد کنید و به قارچ های ساطوری شده اضافه کرده و تفت دهید تا پیازها قهوه ای طلایی شوند.
نمک را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
نان فرانسوی را به صورن نوارهایی با ضخامت 2 سانتی متر برش دهید.
مخلوط قارچ را روی یک ورقه نان قرار دهید و روی آن پنیر قرار دهید و با یک ورقه نان دیگر آن را بپوشانید.
تابه را از قبل با کره گرم کنید، ساندویچ ها را روی تابه قرار دهید و حرارت را کم کنید.
به محض اینکه طرف آن قهوه ای طلایی شد، ساندویچ را به طرف دیگر برگردانید.
اگر پنیر هنوز ذوب نشده بود درب تابه را بگذارید. این کار به ذوب شدن پنیر کمک میکند.
ساندویچ را به صورت گرم سرو کنید.