طرز تهیه مرغ پنیری
مواد اولیه :
2 عدد سینه مرغ بدون پوست
1 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
1/3 فنجان پنیر پارمزان خرد شده
1/3 فنجان پنیر ریکوتا
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پاپریکا، نمک و فلفل : به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرز تهیه :
سینه های مرغ را روی تخته برش قرار داده و به صورت افقی برش دهید تا هر سینه به دو عدد فیله نازک تر تبدیل شود.
سینه ها را داخل مشما قرار داده و با بیفتک کوب کمی روی آنها را بکوبید تا جایی که از ضخامت یکنواختی برخوردار شوند.
در یک کاسه متوسط، موزارلا، پارمزان، ریکوتا، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در یک تابه بزرگ، روغن و کره را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
مرغ ها را داخل تابه بچینید و آنها را با نمک و پاپریکا مزه دار کنید.
مرغ را برای چند دقیقه داخل روغن سرخ کنید، تا زمانی که پوسته ی آن طلایی شده و مرغ پخته شود .
مخلوط پنیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و روی مرغ را به طور مساوی با مخلوط پنیر بپوشانید .
روی آنها را کمی دیگر پاپریکا بپاشید.
درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت 5 الی 7 دقیقه دیگر بپزد ( یا تا زمانی که پنیر ها ذوب شده و مرغ کاملاً پخته شود) .
مرغها را با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.
نوش جان