ماهی قزل آلا با سس خردل و شوید
مواد لازم برای 4 نفر :
1- فیله ماهی قزل آلا با پوست 1 عدد (1 کیلوگرمی)
2- شکر 3 قاشق غذا خوری
3- نمک 3 قاشق غذا خوری
4- فلفل 1/2 قاشق چایخوری
5- ادویه 1/2 قاشق چایخوری
6- برگ شوید 24 شاخه
7- آبلیمو 4-3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ماهی قزل آلا را طوری که طرف پوست دار آن به سمت پایین باشد در کاسه ای بگذارید. در کاسه کوچک دیگری شکر ، نمک، فلفل و ادویه را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بمالید. شاخه شوید را روی ماهی بگذارید و آبلیم را روی آن بریزید. ماهی را با مشماع بپوشانید و روی آن چیز سنگینی قرار دهید و به مدت 4-3 روز در یخچال قرار دهید و هر روز آبی را که اطراف آن جمع میشود با قاشق روی ماهی بریزید. هنگامی که ماهی آماده سرو بود ، سس خردل آن را درست کنید : خردل ،شکر و سرکه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم ترکیب شوند. همچنان که مخلوط کن روشن است روغن بادام را نیز کم کم در آن بریزید تا سس غلیظ شود. سس را در کاسه ای برگردانید و شوید را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. هنگام سرو، شاخه های شوید را از داخل سس خارج کنید، ماهی را نازک برش بزنید و با سس سرو نمایید.
سس خردل و شوید در تاپیک سس ها نوشنه شده است.