مرغ سرخ شده با چاشنی سرکه
مواد لازم : (برای 6-4 نفر)
1-مرغ 2عدد هرکدام 1/25 کیلوگرمی که به دو قطعه خرد شود
2-روغن کنجد 1/4فنجان (60 میلی لیتر)
3-روغن زیتون 1/4 فنجان(60 میلی لیتر)
4-خردل 1 قاشق غذاخوری
5-نان خشک 1فنجان (120 گرم)
6-نمک و فلفل به مقدرار کافی
7-کاهو 1 عدد که برگ برگ شود
مواد لازم برای چاشنی سرکه با نعناع:
1-روغن کنجد 1/2 فنجان (125 میلی لیتر)
2-سرکه 1/4فنجان (60 میلی لیتر)
3-نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
4-سس سویا 1 قاشق غذاخوری
5-گشنیز خشک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کباب پز را گرم کنید. مرغ را تمیز کنید و چربی های اضافی آن را بگیرید.در کاسه کوچکی روغن کنجد، روغن زیتون و خردل را با هم مخلوط کنید و مرغها را با مقداری از این مخلوطچرب کنید و طوری که وست آنها به سمت پایین باشد در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 15 دقیقه آن را با فاصله 10 سانتی متر از شعله روی کباب پز سرخ کنید.
نان خشک ها را روی یک صفخه کاغذ مومی پخش کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. مرغها را از روی کباب پز بردارید و آنها را با باقی مخلوط روغن و خردل چرب کنید و طرف پوست دار مرغها را برگردانید و با آبی که داخل ظرف جمع شده چرب کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر سرخ کنید.
نان خشک ها را روی یک صفحه کاغذ مومی پخش کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را از روی کباب پز بردارید و آنها را با باقی مخلوط روغن و خردل چرب کنید و طرف پوست دار مرغ ها را روی نان خشک ها بغلتانید و مجددا طوری که پوست آنها به سمت بالا باشد داخل ظرف بگذارید و به مدت 5-4 دقیقه روی کباب پز سرخ کنید تا کاملا قهوه ای شوند. در این هنگام برگ های کاهو را کف سینس مرتب بچینید و از مغز برگ کاهو استفاده کنید. در کاسه ای تمام مواد ذکر شده برای چاشنی سرکه را با هم مخلوط کنید و 1/4 فنجان از آن را روی برگ های کاهو پخش کنید .مرغها را روی برگ های کاهو قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری از چاشنی سرکه را روی هر قطعه مرغ بریزید.