🍞سوتدی پلو:
نوعی پلو که فقط در اردبیل تهیه میشه سوتدی پلو است که همیشه با ماهی دودی یا قزل آلای سرخ کرده یا انواع دیگر ماهی به همراه کشمش و خرما خورده میشه
مواد لازم:
برنج برای هر نفر یک پیمانه
شیر به مقدار لازم(متناسب با مقدار برنج)
کره به مقدار دلخواه
کشمش و خرما
دارچین و نمک
ماهی دودی آب پز و پاک شده یا ماهی تازه
طرز پخت:
ابتدا برنج پاک شده را شسته و در یک قابلمه تفلون نچسب ( حتما این مورد رعایت شود) به همراه کره و شیر و قدری نمک به صورت کته در شعله بسیار ملایم می پزیم. کافی است روی برنج در داخل قابلمه تا دو انگشت شیر داشته باشد .
تا بخار شدن نصف شیر در ظرف باز بوده سپس دم کن روی قابلمه می گذاریم تا کته پخته شود. این نوع کته با شیر ته دیگ بسیار خوشرنگ و خوشمزه ای دارد