خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞سوتدی پلو:

    نوعی پلو که فقط در اردبیل تهیه میشه سوتدی پلو است که همیشه با ماهی دودی یا قزل آلای سرخ کرده  یا انواع دیگر ماهی به همراه کشمش و خرما خورده میشه

    مواد لازم:

    برنج     برای هر نفر یک پیمانه 

    شیر    به مقدار لازم(متناسب با مقدار برنج)

    کره             به مقدار دلخواه

    کشمش  و  خرما  

    دارچین و نمک 

    ماهی دودی آب پز و پاک شده یا ماهی تازه 

    طرز پخت:

    ابتدا برنج پاک شده را شسته و در یک قابلمه تفلون نچسب ( حتما این مورد رعایت شود) به همراه کره و شیر و قدری نمک به صورت کته در شعله بسیار ملایم می پزیم. کافی است روی برنج در داخل قابلمه تا  دو انگشت شیر  داشته باشد . 

    تا بخار شدن نصف شیر در ظرف باز بوده سپس دم کن روی قابلمه می گذاریم تا کته  پخته شود. این نوع کته با شیر ته دیگ بسیار خوشرنگ و خوشمزه ای دارد

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان