🍞رشته پلو اردبیلی:
مواد لازم
برنج: سه پیمانه
رشته پلویی: یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز متوسط: یک عدد
کره: 50 گرم
کشمش: 100 گرم
پیاز تفت داده شده: دو قاشق سوپخوری
زعفران حل شده: یک قاشق سوپخوری
خرما هسته گرفته شده: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را از قبل خیس می کنیم، سپس آب آن را خالی کرده و داخل آب جوش می ریزیم. چند دقیقه که جوشید، رشته را هم به آن افزوده و بلافاصله پس از نرم شدن رشته آبکش می کنیم. کف قابلمه روغن ریخته، ته دیگ دلخواه را گذاشته، سپس رشته پلو را در قابلمه با حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم، سپس به صورت قلقلی های ریز در آورده، در روغن داغ شناور سرخ کرده و کنار می گذاریم. کشمش و خرما را هم با روغن کم تفت کوتاهی داده و کنار می گذاریم. رشته پلو را پس از دم کشیدن در ظرف سرو کشیده، کره را روی آن ریخته و با گوشت قلقلی ها، خرما، کشمش، پیاز داغ و پلوی زعفرانی تزیین می کنیم.