خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۲۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍞کله جوش یا کال جوش:

    مواد مورد نیاز
    کشک= نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده.
    نعنا خشک ساییده شده =۲ قاشق غذا خوری
    پیاز خرد شده =یک عدد بزرگ

    گردو خرد شده = ۱۰۰ گرم
    روغن برای سرخ کردن=مقداری
    نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم

    طرز تهیه:
    - ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

    - سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

    - سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان