خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۲۱:۱۶   ۱۳۹۵/۱/۱۸
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜 آش دندونی (تبریز):

    مواد لازم:

    1. گندم: یک کیلو
    2. نخود آبگوشتی: نیم کیلو
    3. شیر: یک لیتر
    4. مغز گردو: نیم کیلو
    5. خلال پسته: نصف لیوان
    6. خلال بادام: نصف لیوان
    7. کشمش پلوئی: نیم کیلو
    8. پیازداغ: مقداری
    9. کره یا روغن حیوانی: ۳۰۰ گرم

    طرزتهیه:

    گندم رو بشورید و سه روز خیس کنید تو این مدت چند باری آبش رو عوض کنید تا زمانی که آبش تقریباً بی‌رنگ بشه بعد از سه روز، یه روز هم بزارید با شیر خیس بخوره بعدش شیر رو بریزید دور. بعد گندم رو بزارید بپزه تا حسابی لعاب بندازه (نباید آبکی بشه) نخود رو که قبلاً پختید بهش اضافه کنید بزارید بجوشه وخوب لعابدار بشه کره رو اضافه کنید و ازرو گاز بردارید، کشمش رو ازچند ساعت قبل خیس کنید وبه موادتون اضافه کنید (درصورت تمایل میتونید کشمش رو کمی تفت بدید) تو ظرف مورد نظر بکشید و روش رو با مغزها ئی که تو ممواد لازم نوشته شده و پیاز داغ بپوشونید.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان