خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜 آش برگ مو (آذربایجان غربی، ارومیه) :

    مواد لازم:

    1. لپه خیس خورده: یک سوم پیمانه
    2. برنج: یک مشت
    3. پیاز: ۱ دونه
    4. برگ مو تازه: نیم کیلو
    5. شوید خشک: ا و نیم قاشق غذاخوری پر
    6. مرزه خشک: ۱ قاشق چایخوری
    7. نمک و فلفل و زرچوبه
    8. غوره یا آبغوره در صورت ترش نبودن برگها! (توضیح میدم)

    طرز تهیه:

    پیاز رو خلال و توی روغن تفت دهید .. پیاز داغ را با زرچوبه درست می‌کنیم. برگها رو شسته و ریز کنید. لپه خیس خورده رو به پیازداغ اضافه کنید و روی آن آب جوش ریخته و کمی نمک و با در بسته می‌گذاریم بپزد. برنج رو که خیس دادین کمی توش بریزین تا خوب مواد بپزه. برنج باید کاملاً باز بشه و لعاب بده.

    سبزیهای خشک و برگها را هم بریزید

    نمک و فلفل یادمون نره.. اگه لازم بود آب جوش می‌ریزم توش

    اجازه می دیم آش خوب جا بیفته.

    برگهای تر و تازه و جوان انگور ترش و خوشمزه ن اما اگه مثل لیلا جون برگهاتون بی‌مزه بود کمی آبغوره یا غوره هم توش بریزین

    این آش باید ترش باشه و تند.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان