خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜 قنبر پلو (شیراز) :

    مواد لازم:

    1. برنج ۴ پیمانه
    2. گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
    3. مغز گردو ۱۰۰ گرم
    4. کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
    5. رب انار ۴ قاشق سوپخوری
    6. شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
    7. پیاز ۱ عدد درشت
    8. آرد نخود چی ۵۰ گرم
    9. نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید، به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت، قلقلی‌های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید. پیاز رو خلالی خرد کنید، در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه، وقتی پیاز سرخ شد، گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید، رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید، کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید، تا کشمش‌ها هم تفت بخورن! برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.

    نکات: ◾مراقب باشید که کشمش نسوزه، وقتی رب و شیره رو اضافه کردید، زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه! ◾‬میتونید به مایه گوشتی، کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید. ◾قلقلی‌ها رو خیلی سرخ نکنید، چون بعد توی پلو خشک میشه. 

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان