خانه
88.2K

آشپزی سنتی اردبیل

  • ۱۳:۳۷   ۱۳۹۵/۲/۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍜 دمی یارما ( اردبیل):

    مواد لازم:

    1. بلغورگندم (یارما) یک پیمانه
    2. هویج کوچک دو عدد
    3. سیب‌زمینی کوچک دو عدد
    4. رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
    5. گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
    6. آب دو و نیم پیمانه
    7. پیاز یک عدد
    8. روغن به میزان لازم
    9. نمک به میزان لازم
    10. زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    پیاز را درشت خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم، بعد از این که طلایی شد زردچوبه، گوشت چرخ کرده و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه، سپس هویج و سیب‌زمینی نگینی خرد شده را به موادمان می‌افزاییم و حرارت را کم کرده، در ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا مواد کمی بپزند. بلغور را به همراه دو و نیم پیمانه آب و نمک به مواد اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم می‌گذاریم.

    آشپزی سنتی اردبیل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان