خانه
3.16K

آنتی بیوتیک طبیعی

  • ۱۷:۵۲   ۱۳۹۴/۸/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    من پارسال درست کردم ولی اونجایی ک خونده بودم نوشته بود ته شلغم رو با ی سوزن اندازه ی همون سوزن فقط سوراخ کنید. عسلش ابکی شده بود و غلظتش رو از دست داده بود . ولی واقعا هیچ تغییری توی سرفه هام نکزد. احتمالا نباید زیرش رو با سوزن سوراخ میکردم. اینبار بدون سوراخ کردنش امتحان میکنم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان