ادویه خورش و پلو مخلوط
میبینی بعضیا بوی غذاشون همه جا میپیچه؟
میخوای کدبانو باشی و همیشه ادویه ی تازه یی داشته باشی که خودت درس کردی و میدونی چی توش ریختی؟
✅ادویه خورش و پلو مخلوط
پودر مزره خشک + ترخون + آویشن + گشنیز + شنبلیله + جعفری + شوید + نعنا + پونه + انیسون + بادیان + پودر پوست نارنج + پودر سیر + پودر موسیر + پودر دارچین + پیاز خشک
✅از هر کدام از ادویه های نام برده شده 1 – 2 قاشق چایخوری درون مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس درون شیشه ای بریزید و هر زمان خواستید مصرف کنید.
✅از ادویه های نام برده شده میتوانید در تمام خورش ها ، مایه پلوهای مخلوط ، انواع خوراک ها مانند زبان و همچنین برای سرخ کردن ماهی و مرغ ، انواع گوشت ، دلمه ، کوکو و هر چیزی که تمایل دارید استفاده کنید.
البته شما میتوانید هر کدام از ادویه ها را که تمایل ندارید از فهرست کم کنید ⛔️یا جداگانه بکار ببرید اما استفاده همزمان از این ادویه ها عطر و طعم خاصی به غذاها میدهد.
نکته ها : استفاده از ادویه جات به مقدار مناسب در غذا خوب است و استفاده بیش از حد ادویه طعم غذا را تغییر میدهد⛔️⛔️ ( بعنوان مثال 2 – 3 برابر نمکی که درون غذا میریزید خوب است