۰۸:۳۸ ۱۳۹۳/۷/۲۰
ادویه خورشی خانم کامیار:
جوز بویا ا قاشق چای
فلفل سیاه 1 قاشق چای
فلفل قرمز 1 قاشق چای
دارچین 1 قاشق سوپ
زردچوبه 1 قاشق سوپ
دانه زیره سبز ا قاشق چای
دانه هل 10 عدد
دانه تخم گشنیز 1 قاشق سوپ
دانه ها را داخل تابه روی حرارت بذارید تا عطرش بلند بشه 30 ثانیه حرارت کافیه
بعد تابه را از روی حرارت بردارید و تمام ادویه های پودری را اضافه کرده هم بزنید بعد همه را داخل آسیاب بریزید و پودر کنید
در ظرف شیشه ای مدت 6 ماه نگهداری کنید