خانه
2.23K

ادویه های زردرنگ بر علیه سرطان!

  • ۱۲:۳۳   ۱۳۹۴/۶/۲۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کارکامین موجود در برخی ادویه ها موجب کاهش سنتز ترکیباتی موسوم به سیتوکین توسط سلول های تومور می شود. سیتوکین ها موجب پیشرفت سرطان و متاستاز می شوند.

    خواص ضدسرطانی ادویه ها

    کارکامین یکی از اجزای اصلی زردچوبه و ادویه کاری است که در مهار واکنش های التهابی نقش دارد. این ماده یک ترکیب پلی فنلی است که موجب ایجاد رنگ در زردچوبه و ادویه کاری می شود.

    پودر زردچوبه  از سال ها قبل برای درمان بیماری های التهابی مختلف مانند آرتروز کاربرد داشته است.

    در مطالعات سالیان اخیر کاربردهای درمانی بسیاری برای کارکامین مشخص شده است. به عنوان مثال در ماه مارس سال 2012 مطالعات محققان ایالت میشیگان نشان داد که کارکامین برای بیماران مبتلا به پارکینسون مفید است. مطالعات دانشمندان آلمانی نشان می دهد که کارکامین گسترش (متاستاز) سرطان پروستات را متوقف می کند.

    سرطان پروستات یکی از شایع ترین موارد بدخیمی است که اغلب دیر تشخیص داده می شود و زمانی درمان آغاز می گردد که سرطان به بافت های دیگر بدن سرایت کرده است (متاستاز) و خطر مرگ بیمار را تهدید می کند.

    مطالعات قبلی نشان داده بود که کارکامین متاستاز تومور در سرطان ریه، سینه و سرطان های سر و گردن را نیز متوقف می کند. کارکامین موجب کاهش سنتز ترکیباتی موسوم به سیتوکین توسط سلول های تومور می شود. سیتوکین ها موجب پیشرفت سرطان و متاستاز می شوند.

    پژوهشگران معتقدند که می توان از کارکامین به عنوان عامل پیشگیری کننده در بیماران مبتلا به BHP 

    (تکثیر خوش خیم سلول های پروستات) و یا زنان با سابقه خانوادگی سرطان سینه استفاده نمود.

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۶/۲۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آیا ادویه های ضد پیری را می شناسید ؟

    در کنار مواد شیمیایی بسیاری که برای چین و چروک صورت و به نوعی ضد پیری تولید شده اند ، گیاهان دارویی وادویه های بسیاری وجود دارند که با خاصیت ضد پیری در اطرافمان پیدا می شود ، گیاهانی که از آنها بی اطلاع هستیم و چیز زیادی درباره خاصیت های فراوانشان نمی دانیم ، در ادامه و در بخش سلامت آکاایران میخواهیم به تعدادی از این گیاهان و به خصوص ادویه های ضد پیری اشاره کنیم . پس با ما همراه باشید.


    خواص آنتی اکسیدان,خواص دارویی آنتی اکسیدان,فواید آنتی اکسیدان,خاصیت آنتی اکسیدان,آنتی اکسیدان در طب سنتی,فواید درمانی آنتی اکسیدان,مضرات آنتی اکسیدان,گیاهان و ادویه های ضد پیری,ادویه های ضد پیری را می شناسید,شناخت ادویه های ضد پیری

    ادویه های ضد پیری

     

    گیاهان و خوراکی ها به دو روش می توانند تأثیر بگذارند. آنها از یک سو، خودشان سرشار از آنتی اکسیدان اند و از سوی دیگر به سیستم آنتی اکسیدان داخلی بدن کمک می کنند. به یاد داریم که آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که هم توسط مواد غذایی به بدن ما می رسند و هم توسط خود بدن تولید می شوند. آنتی اکسیدان ها بدن را در مقابله با رادیکال های آزاد یاری می کنند، رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که سرعت پیرشدن را افزایش می دهند. وارد کردن آنتی اکسیدان ها در برنامۀ غذایی به طور منظم، روشی عالی برای مبارزه با پیری است.

    ادویه :

    اَدویه یا ادویه جات، مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آن ها برای مقاصد خوراکی یا دارویی نیز استفاده می شود. ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است.

    به نقل از آکاایران : ادویه ها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شده اند و برای انسان در بسیاری از زمینه های دیگر مفید هستند. یک ادویه می تواند دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد مغذی گیاهی در مقادیر ناچیز به عنوان افزودنی مواد غذایی برای عطر و طعم و رنگ باشد و یا به عنوان یک ماده نگهدارنده باشد که باکتری های مضر را می کشد و یا از رشد آن ها ممانعت به عمل می آورد. ادویه ممکن به منظور عطر و طعم دهی به غذا و یا برای پنهان کردن طعم های دیگر استفاده شود. در آشپزخانه، ادویه جات از سبزیجات که برگ دار، قسمت های گیاه سبز مورد استفاده برای طعم دهی یا به عنوان چاشنی هستند، متمایز هستند.

    خواص آنتی اکسیدان ,خواص دارویی آنتی اکسیدان ,فواید آنتی اکسیدان

    گیاهان و ادویه های ضد پیری

    دارچین
    دارچین یکی از ادویه های بسیار مقوی است که می توان آن را در هر خانه ای پیدا کرد؛ بسیاری از ما تا اسم دارچین را می شنویم ناخودآگاه به یاد حلیم می افتیم؛ در این مطلب نگاهی داریم به مهمترین خواصی که دارچین و اینکه چگونه می توانیم از آن بهترین نتیجه را بگیریم:
     
     این ادویه معطر سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت می کند
    یک قاشق چای خوری دارچین و دو عدد چوب میخک را در یک فنجان آب گرم بریزید؛ در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد؛ سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه دم بکشد؛ به این محلول آب نصف لیموترش و یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید؛ هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگی تان درمان شود.
    آنتی اکسیدان

    آنتی اکسیدانها موادی هستند که از تشکیل رادیکال های آزاد در سلولها جلوگیری می کنند. آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.

    لوتئین و زیگزانتین از مواد آنتی اکسیدانی هستند که در تخم مرغ وجود دارند. این مواد آنتی اکسیدان باعث جلوگیری از بروز آب مروارید می شوند. از آنتی اکسیدان های مهم بدن می توان به ویتامین E اشاره کرد. بهترین منابع غذایی آنتی اکسیدان ها اگر چه سیستم های آنزیمی متعددی برای خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن وجود دارد، ولی آنتی اکسیدان های اصلی ویتامین های E، C و بتاکاروتن هستند. سلنیم نیز بعنوان یک مادهٔ معدنی نقش آنتی اکسیدانی مهمی دارد. بدن قادر به تولید این ویتامین ها و مادهٔ معدنی نیست، بنابراین بایستی از طریق غذا آنها را دریافت کرد. اکسیدکننده ها به اشکال مختلفی وجود دارند که معروف ترین و خطرناک ترین آن ها رادیکال های آزاد هستند. [۱]

    سه گیاه با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان
    چای
    گینکو بیلودا
    جنسهیا جنسان

    خوراکی هایی با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان
    آلو خشک، آلو
    انگور سیاه، کشمش
    زغال اخته، توت، تمشک، توت فرنگی، گیلاس
    کیوی
    گریپ فروت صورتی
    سیر
    کلم پیچ، کلم بروکلی
    اسفناج
    چغندر
    فلفل قرمز
    پیاز
    خواص آنتی اکسیدان ,خواص دارویی آنتی اکسیدان ,فواید آنتی اکسیدان

    گیاهان و ادویه های ضد پیری


    ادویه هایی با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان
    زنجبیل
    زردچوبه
    فلفل سیاه
    جوز بویا
    وانیل

    یادآور می شویم که این موادغذایی، ادویه ها و گیاهان که به خودی خود مفیدند، باید با یک برنامۀ غذایی متنوع و متعادل همراه شوند. بهتر است که تا جایی که می توانید آلوی خشک و اسفناج بخورید و دیگر خوراکی ها را نادیده نگیرید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان