این اردور باید گرم سرو بشه و چون خییییلی جینگول و خوشکل هست طرفدار هم زیاد داره
مواد لازمش رو هم به روایت تصویر ببینید
اول بادمجان رو با پوست به این صورت برش زدم
نمک زدم به بادمجان وگذاشتم نیم ساعت بمونه
شستمش و با دستمال خشک کردم و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کردم، گوجه و پنیر پروسس رو حلقه ای کردم
اگه پنیر گرد نداشتی از پنیر پیتزا رنده شده استفاده کن، واسه جینگول کردنش هم من یک ورق پنیر رو قالب زدم، بادمجان که سرخ شد، پنیر و گوجه رو گذاشتم بین پره های بادمجان و به مدت 2 دقیقه داخل ماکروفر گذاشتم، بعد هم با پنیرهای قالب خورده تزیین کردم