خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
24.6K

اطلاعاتی کامل از کشور ترکیه

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    تركيه:
    كشور تركيه يكي از اصلي‌ترين مقاصد گردشگري ايرانيان است و هرساله تعداد زيادي از هموطنان‌ ما اوقات فراغت خويش را در شهرهاي مخحتلف اين كشور مي‌گذرانند.
    تنوع آب‌و هوايي درتركيه سبب شده‌است تا مواد‌غذايي متنوعي نيز در اين كشور وجود داشته باشد و انواع خوراكي‌ها دردسترس علاقمندان قرارگيرد. ازغذاهاي دريايي گرفته تا انواع غذاهاي گوشتي، سبزيجات، نان، دسرها و نوشيدني‌ها.
    ترك‌ها توانسته‌اند با بهره‌ گيري از موادغذايي مختلف و پيشينه غني آشپزي آنچنان تنوعي در ارائه آن بوجود بياورند كه شما درطول مدت اقامتتان دراين كشور بتوانيد هر وعده غذاي جديدي را امتحان كنيد. آنها زياد از ادويه‌جات و سبزيجات معطر استفاده نمي‌كنند و بيشتر طعم‌‌ها خالص و لطيف است.
    ازمعروفترين غذاهايي كه مي‌توان در تركيه يافت «كباب» است كه معمولا با گوشت بره درست مي‌شود. كباب را مي‌توان يكي از مهمترين مشخصه تركها در سراسر جهان به شمارآورد. شيش كباب، دونركباب، اسكندركباب ، آدانا كباب و كباب‌هايي كه دراجاق‌هاي سفالي طبخ مي‌شوند ازمعروفترين انواع آن است. البته آنها نوآوري‌هايي نيز دراين زمينه انجام‌داده‌اند و با تركيب مواد اين كباب با پنير يا مواد خوراك ديگر به غذاهاي لذيذي دست يافته‌اند كه پاسخگوي ذائقه‌هاي گوناگون گردشگران است.
    استانبول یکی10شهر بزرگ دنیا با جمعیت زیاد محسوب میشود به جهت نزدیک بودن به اروپا و کانالهای ارتباطی دریایی وهمچنین وجود صنایع متعهد ماشین سازی وپوشاک.
    مساحت 5712 کیلو متر مربع حمعیت دوازده میلیون نفر جمعیت بیش شماره بلاک اتومبیل 34 مشهور به شهر هفت تپه در استانبول خدا انسان طبیعت و صنعت چنان حایی را دست به دست هم داده که مشابهش در هیح جای دنیا یافت نمیشود استانبول شهری است که در ان دنیای غرب با شرق توام است و تنها شهری است که این دو فرهنگ متضاد با هم ادغام شده این شهر بایتخت غیر رسمی ترکیه میباشد که از صد ها سال بیش مهمانان خود را با زیبایهایش جادو کرده در بیش از نصف فیلم های ترکی موضوع کوچ مردم به این شهر مطرح است استانبول نزدیکترین فاصله را بین اسیا و اروبا در خود حای داده است...


     

  • leftPublish
  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    نکاتی در مورد سفر به ترکیه:
    ورزش مورده علاقه و قدیمی این کشور نوعی کشتی با روغن است.
    مردم این کشور به پیک نیک علاقه زیادی دارند. عصرها در هر گوشه ای که بتوانند بساط منقل و کباب را برپا می کنند. بعد از اتمام پیک نیک زباله ها را در همان محل رها کرده و می روند. زباله ها را در هر کجای این کشور می توان مشاهده کرد، حتی در کنار ساحل، پارکها، جاده ها و رودخانه ها.
    سوغات معروف این کشور یک نوع قهوه ( ترک) و باقلوا است.
    ساعت این کشور با کشور عزیزمان اختلاف دارد. زمان ورود توجه به تنظیم ساعت محلی داشته باشید.
    بسیاری از ترکها درکشورهای آلمان، هلند، بلژیک و اتریش کار می کنند و در تابستانها به کشور خودشان برای تعطیلات باز میگردند. رفت وآمد آنها را در فصل تابستان با اتومبیلهای گران قیمت می توان به وضوح دید. آرزوی هر ترکی است که به اروپا برود و کار کند تا اتومبیلی شیکی بخرد و برای تعطیلات به کشورش بازگردد. دولت کنونی این کشور بسیار تلاش می کند تا وارد اتحادیه اروپا شود. اما اروپائیان هنوز پاسخ روشنی به این درخواست آنها ندادند و هرروز خواسته جدیدی مطرح می کنند.
    جاده ها و خیابانهای این کشور بسیار نا مناست و بد است. تابلوهای راهنمایی و علائم هشداردهنده به اندازه کافی وجود ندارد و در بعضی از نقاط نامشخص و گیج کننده است. اتوبان آنکارا به استانبول و تا ادرنه پولی است. همچنین برای عبور از پل معروف بقاز که قاره اروپا را به آسیا متصل می کند نیز باید پول پرداخت کنید.
    دراین کشور مردم به علائم رانندگی هیچ توجهی ندارند. حتی از چراغ قرمز هم عبور می کنند و هرجا بخواهند می ایستند و با هر سرعتی که بخواهند حرکت می کنند. پلیس نیز به این گونه بی قانونیها توجه ندارد.
    در شهرهای بزرگ پارکینگ دولتی ارزانتر از پارکینگهای خصوصی است. توی ماشین اشیای گرانبهایی در دید قرار ندهید، حتی در پارکینگها.
    استانبول یکی از بندرهای معروف دنیاست که داستانهای بسیاری دارد. آب دریای این بندر برای شنا مناسب نیست. بخاطر ورود فاضلاب، زباله ها و کشتی ها بسیار آلوده و دارای باکتری است. همچنین هوای شهر استانبول در زمستهاها بخاطر استفاده از ذغال سنگ بسیار نا مناسب برای استشمام است.
    . در آمد این کشور از راه توریست است. در سال 2006 بر خلاف سالهای گذشته توریست زیادی به این کشور سفر نکرد. عمده علت آن نا امنی، بمب گذاری در بعضی از شهرها و همچنین پیدا شدن یک نوع باکتری است.
     مردم این کشور به چای علاقه زیادی دارند و آن را با شکر می نوشند. همچنین غذاهای چرب، پر نمک و شیرینیجات را دوست دارند. مردم این کشور شبانه روز در حال خوردن هستند. در شهرهای بزرگ مغازه های مواد غذایی و رستورانها تا صبح بازند و همیشه برای خورن در دست رسند. همچنین عادت به شکستن تخمه در همه جا دارند.
    غذای های معروف این کشور دونر کباب، دلمه و بورک است. پیتزای معروف این کشور لامعجون نام دارد. البته غذاهای سایر کشورها نیز در این کشور یافت می شود. برای خوشمزه کردن غذا ها از چربی و روغن بسیار استفاده می کنند. اگر به سلامتی خود توجه دارید باید از خوردن آنها پرهیز کنید.
    در ضمن به نظافت رستورانها و آشپزخانه ها توجه کافی نمی شود... بخاطر اینکه بعد از توالت از مواد ضد عفونی کننده استفاده نمی کنند.
    حکومت این کشور جمهوری است.
    کمپ زدن در هر جایی آزاد است.

  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    مردم شهرهای کوچک بسیار مهربان و مهمان نواز هستند اما در شهرهای بزرگ باید بیشتر مواظب بود. شهر استانبول و اطراف آن بیش از 15 میلیون جمعیت دارد. اگر قصد پرواز از این شهر را دارید، بهتر است چند ساعت زودتر به فرودگاه بروید تا از پرواز عقب نمانید.
    هر چیزی که می خرید به تاریخ مصرف آن توجه کنید، چون این مطلب در هیچ فروشگاهی رعایت نمی شود.
    جاهای دیدنی و تاریخی این کشور بسیار است. شهرهای استانبول و آنکارا بناها و موزه های جالبی دارد. بازار سرپوشیده استانبول برای هر توریستی جالب است.
    حمام ترکها که بسیار گرم است در زمستان برای توریستها مکانی جالب است. بخصوص که با کیسه، صابون و مشت ومال همراه باشد.
    ادارات تا ساعت 6 بعد ازظهر بازند. یکشنبه ها ادارات تعطیل است.
    در همه جای این کشور براحتی تاکسی در دست رس است اما باید قبل از سوار شدن کرایه را طی کنید چون ممکن است بعدآ دچار مشکل شوید. اتوبوس و ترن در این کشور داستانی دیگر دارد.
    شهرهای بزرگ بسیار شلوغ و بی نظم و پیچیده است.
    آبهای آشامیدنی این کشور نامناسب است ( بخصوص آب استانبول). بهتر است از آبهای مدنی و مینرال استفاده کنید.
    برای ماهیگیری در دریا احتیاج به جواز نیست. اما بعضی از رودخانه ها که جزء محدوده پارکهای ملی هستند باید جواز تهیه شود.
    آب دریای سواحل آنتالیا، آنالیا و کوشادسی بسیار گرم و مناسب برای شنا و غواصی است.
    بهتر است در این کشور ماشین کرایه نکنید چون همیشه با مشکل در پایان کار روبرو خواهید شد.
    بنزین و دیزل در این کشور بسیار گران و نا مرغوب است. پمپ بنزینها به صورت عادلانه سوخت به مشتریان نمی دهند. یادتان باشد اگر با اتومبیل سفر می کنید هرجا بنزین می زنید این حق را دارید که ماشین شما را بشویند و برایتان چای و قهوه مجانی بیاورند ( اینگونه کمی جبران سوخت گران و نامرغوب خواهد شد).
    زمان تعویض پول به لیر ترک توجه کافی به نرخ تعویض داشته باشید. دولار و یرو را در همه جا می توانید خرج کنید.
    در مرزها باید به پلیسها و رفتارهای گوناگونشان که تلاش میکنند تا از مسافرین به نوعی رشوه و یا به قول خودشان هدیه ای دریافت کنند باشید. سعی کنید به پلیسها رشوه ندهید. ابتدا آنها از شما ایراد های عجیب و غریب میگیرند. بهتر است شما خونسرد و بدون عکس العمل باشید و وانمود کنید که منظور او را نمی فهمید.
    نقطه ضعف پلیس ترکیه زبان انگلیسی است. اگر حتی زبان ترکی می دانید سعی کنید در زمان ورود و خروج مرزها به انگلیسی با پلیس صحبت کنید. اینگونه سریع از موضوع رشوه میگذرند.
    اگر در رستورانی در حال غذا خوردن هستید، گارسنی بالا سر شما ایستاد عصبانی نشوید. این نشانه احترام به شماست. همچنین آنها عادت دارند تا غذای شما تمام نشده بشقاب و یا لیوان خالی را از جلوی شما بردارند.
    اگر کسی شما را جلوی مغازه و یا رستوران صدا می زند و سعی می کند شما را به داخل بکشند، از این کار آنها عصبانی نشوید و با لبخند از کنار آنها بگذرید. اسرار و سماجت آنها بسیاری از توریستها را عصبی می کند. زمان وارد به هر مغازه و یا رستوران فورآ از شما این سوال را می کنند که مملکت شما کجاست ؟ اگر مایل به جواب دادن نیستید با طرح یک سوال می توانید از جواب دادن تفره بروید.
    اگر در این کشور تصادف رانندگی کردید و یا مشکلی پیش آمد که حق باشماست به این نکته توجه داشته باشید که از صحنه تصادف بخوبی عکس بگیرید. اگر شاهدی وجود داشت نام، شماره تلفن و آدرس وی را یادداشت کنید. هیچ برگه ای را امضا نکنید مگر از متن آن بخوبی آگاهی یابید. در ضمن به این نکته توجه داشته باشد که در این کشور می توان با پرداخت مبلغی جای مجرم را عوض کرد. مواظب این گونه مشکلات باشید.
    چنانچه اتومبیل تان در حین سفر در این کشور خراب شد آنرا به تعمیرگاه مجاز ببرید و اتومبیل تان را به دست هر میکانیکی ندهید. بعد از پایان کار آنرا کنترول کنید. فاکتور آنرا دریافت دارید تا در صورت بروز مشکلی دوباره بتوانید خسارت آنرا دریافت نمائید
  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    دیدنیهای شهر استانبول:
    منطقه سلطان احمد یا به عبارتی (قسطنطنیه) یا کنستانتینو پلیس.یکی ازمراکز قدیمی شهرمیباشد که میراث مشترک بی بیزانس ودولت عثمانی رادر خود جای داده - هنگام عبور از پل بغاز از روی تنگه بسفر ( نقطه اتصال اروبا و اسیا ) مجموعه کاخ های توپ کاپی مساجد / سلطان احمد/سلیمانیه/ ینی جامی/ وبنای ایا صوفیا را درخط ساحلی اسکودار یکی از زیباترین مناظر شهر استانبول را مشاهده خواهید کرد .
     ازاسکله امین اونو سوار کشتی مشوید و به قسمت اسیایی کادی کوی مبروید در روزهای 3شنبه یکی از بزرگترین بازارمحلی چادری استانبول (سه شنبه بازار) بر پا میشود توصیه میکنیم حتما از این بازار دیدن کنید. میدان تقسیم /بی اوغلو/ یا استقلال جادسی .
     یکی از محلات قدیمی شهر استانبول که به سبک معماری اروپایی بنا گردیده. اولین متروی قدیمی بنام تونل در انتهای این خیابان واقع میباشد که با استفاده ازاین تونل دستیابی به بندر کاراکوی ( مرکز تجاری و گمرک قدیم شهر استانبول )به راحتی میسرمیباشد.از میدان تقسیم با تراموای کلاسیک پس گذر از این جاده به محله و برج گالاتا میرسید این جاده فقط به روی عابرین و تراموا باز میباشد .
     در ابتدای سالهای اغازین حمهوری ترکیه بیشتر کنسولگری ها به این خیابان نقل مکان کردند . دراین خیابان موزه دیوان ادبیات مولانا موجود است . ساختمان این موزه متعلق به قرن 18 میلادی است دبیرستان تاریخی گالاتاسارای/کلیسای مشهور سن آنتونیو ،رستورانهای مختلف ،بازار ماهی،بازار رنگارنگ گل و فروشگاهای متعدد عرضه پوشاک با مارکهای مختلف ترک وخارجی واقع شده است . انواع سینما ها و تاتر ها از دیگر فعالیتهاتی هنری موحود در خیابان استقلال است این خیابان به میدان تقسیم ختم میشود که مرکز و قلب شهر محسوب میشود
  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    جزایر دریای مرمر در آبهای استانبول:
    در قسمت آسیایی و اروپایی استانبول ودر خطوط ساحلی دریای (مرمر) از هرطرف که به دریا نگاه کنید جزایر زیبای (پرنسس) به چشم میخورد این چهار جزیره با نامهای کئنالی، آدابوئرگازآدا، حئیبلی آدا و بئیوک آدا- از زیبا ترین مناظر طبییعی دنیا برخوردار است و از محاسن دیگر این جزایر این است که دراین جزیرهها اتومبیل وجود ندارد وتماما اهالی از درشکه برای رفت وآمداستفاده میکنند این شامل توریستها هم میشود همه ساله از این جزایر هزاران توریست دیدن میکنند.
  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    دیدنیهای اطراف استانبول:
    در 25 کیلو متری شهر استانبول در ساحل اروپایی دریای سیاه، منطقه (کیلیوس) قرار دارد این قسمت دارای پلاز ماسه ایی میباشد ودر تابستان شلوغ وبسیار فعال است در سمت اروپایی شهر جنگل (بلگراد) با فضای سرسبز وچشمه های آب معدنی فراوان در روزهای تعطیل وتابستان محل پیک نیک اهالی شهر استانبول میباشد در قسمت آسیایی استانبول تقریبا به فاصله نیم ساعت منطقه (پولونز کوی) قرار دارد که در قرن 19 مهاجران لهستانی به این منطقه کوچ وساکن شده اند.
    این دهکده تماما حال وهوای لهستانی دارد حتی رستورانها در این قسمت غذاهای لهستانی سرویس میدهند ودر تابستان ییلاق مهاجرین اروپای شرقی محسوب میشود. در 70 کیلومتری منطقه آسیایی شهر ساحلی (شیله) قرار دارد از قسمت -اوسکودار اتوبوس با طی یک ساعت راه وارد آنجا شده این شهر با هتلهای رستورانهای متنوع یکی از زیبا ترین شهرهای ساحلی استانبول محسوب میشود در ماهای آینده از استانبول به این منطقه خطوط اتوبوسهای دریایی شروع به فعالیت مینماید و دسترسی به این محل و استفاده از پلازهای آن به راحتی میسر میباشد.
    پار ک تفریحی (داریجا) در 38 کیلومتر استانبول واقع میباشد این پارک یکی از باغهای بوتانیک ترکیه محسوب میشود و یکی از باغ وحشهای استانبول است. در این پارک انواع مرغان دریایی که نظیر آن در دنیا یافت نمیشود به چشم میخورد.این محل یکی از تفریگاههای استانبولی هامیباشد.از دیگر دیدنیهای استانبول میتوان شهر بازی سرپوشیده مشهور به تعطیلیا و آکوالند را نابرد، در داخل استانبول در هر ساعت از روز میتوانید چای باغچه های کنار بنادر محلی استفاده کنید از مشهورترین آنها اورتاکوی و اسکودار را میتوان نام برد.
  • leftPublish
  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    ایاصوفیا:
    ایاصوفیه یا حاجیاسوفیا(یونانی:Ἁγία Σοφία) کلیسای مسیحیت شرق بود که در دوره امپراتوری بیزانس به سال 532 میلادی بنا به دستور امپراتور کنستانتین اول ساخته شد. این کلیسا نخست کلیسای بزرگ نام گرفت. پس از فتح استانبول، سلطان محمد دوم دستور داد کلیسای ایاصوفیه را به مسجد تبدیل کنند. سلیمان اول دستور داد نقاشی ها و نگارگری های داخل ایاصوفیه را بپوشانند تا نماز جمعه در آنجا خوانده شود. سلیم دوم به معمار سنان دستور داد که ایاصوفیه را مرمت کند.در زمان مراد سوم، مناره و منبر و محراب به ساختمان ایاصوفیه افزوده شد. در زمان مراد چهارم، آیاتی از قرآن به خط مصطفی چلبی در دیوارها و سقف ایاصوفیه نگاشته شد؛ علاوه بر این لوحه هایی دور تا دور سقف ایاصوفیه نصب شد که در آن نام الله،محمد،ابوبکر،عمر،عثمان،علی،حسن و حسین نوشته شده بود. این لوحه ها در زمان سلطنت عبدالمجید با الواح مدوری که به خط ابراهیم افندی نوشته شده بود، جایگزین گردید. پس از اعلام حکومت جمهوری در ترکیه و به قدرت رسیدن آتاترک، ایاصوفیه به موزه تبدیل شد و تا امروز به همین شکل باقی مانده است.
    مسجد سلطان احمد:
    مسج سلطان احمد (که در زبان ترکی Sultanahmet Camii نام دارد) مسجدی است که در شهر استانبول واقع شده است. این شهر که در زمان امپراطوری عثمانی طی سالهای 1453 تا 1923 پایتخت این کشور بوده است هم اکنون بزرگترین شهر ترکیه است. این مسجد یکی از زیباترین شاهکارهای معماری اسلامی است. این مسجد به علت وجود کاشی های آبی رنگ در طراحی داخلی به مسجد آبی شهرت دارد.
    مسجد سلیمانیه:
     مسجد سلیمانیه در استانبول از مسجدهای جامع این شهر است که در سال های 1550 تا 1557 ساخته شد، این مسجد را معمار بزرگ عثمانی خواجه معمار سنان آغا به دستور پادشاه عثمانی سلطان سلیمان اول طرح کرد. ارتفاع گنبد این مسجد 53 متر و قطر گنبد 27,5 متر است. بنا به سنت عثمانی این مسجد چهار منار (گل دسته) دارد که نشانه مسجدهائی است که به امر شاهان ساخته می شد. سبک معماری آن، مانند دیگر کارهای سنان و معماران عثمانی ترکیبی از سبک معماری بیزانسی و اسلامی است.
     بر پایه رسم آن دوره این مسجد دارای ساختمان های جنبی مانند مدرسه و حمام و کتابخانه و کاروانسرا و بیمارستان و آشپزخانه عمومی نیز بوده است. این گونه ساختمان های جنبی را کلیه مسجد (به ترکی عثمانی جامی کولیه سی) مینامیدند.
    مسجد بایزید:
     از مساجد تاریخی شهر استانبول است که به دستور بایزید دوم سلطان و خلیفه امپراتوری عثمانی ساخته شد.بنای این مسجد از سال 1501 تا سال 1506 میلادی به طول انجامید. معمار این مسجد یعقوب شاه بود. طاق های بالای مسجد توسط ستون های سنگی نگاه داشته شده است و گنبد روی ستون های سنگی قرار گرفته است. در اطراف سقف گنبد مسجد بایزید نیز به پیروی از شیوه ایاصوفیه؛ نام های الله،محمد ابوبکر،عمر،عثمان،علی،حسن و حسین به خط ترکی عثمانی نگاشته شده است. در اطراف این مسجد مدرسه،حمام،کتابخانه و ساختمان های دیگر نیز احداث شده بود. در باغ پشت این مسجد مقبره بایزید دوم قرار دارد
  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    رستوران:

    البته در رستوران‌هاي گوناگون به انواع ديگري ازغذاهاي بومي اين كشور نيز برمي‌خوريد. غذاهايي مثل انواع كوفته، دلمه يا پلو و خورش‌هاي مختلف. براي علاقمندان به بادمجان نيز غذاهاي اين كشور جذابيت خاص خود را دارد چراكه اين سبزي خوش آب و رنگ جايگاه خاصي در آشپزي تركيه دارد. جدا از دلمه‌هايي كه با بادمجان درست مي‌شود تركها در پختن انواع غذاها با بادمجان مهارت ويژه‌اي دارند. يكي ازمطبوع‌ترين اين غذاها بادمجاني است كه از طول نصف‌شده و با مخلوط گوشت پرشده‌است و معمولا با برنج سفيد سرو مي‌شود. سبزيجات پخته‌شده با روغن زيتون همچنين ماست نيز از عمده خوراكيها در اين كشور است.
    اگر به تركيه سفر كرديد حتما «بورک» را نيز امتحان كنيد. «بورك» نوعي نان مخصوص است كه پخت آن نيازمند مهارت و حوصله فراوان است. در اين نوع نان از ورقه‌هائي خميري استفاده مي‌شود كه لابلاي آن را با پنير، گوشت يا سبزيجات پرمي‌كنند. اين نوع نان كه البته به عنوان يك غذا به صورت خانگي نيز تهيه مي‌شود معمولا در نوعي رستوران ويژه آن سرو مي‌شود.
    در شهرهاي تركيه بخصوص شهرهاي ساحلي خوردن ماهي كبابي را فراموش نكنيد كه از معروفترين انواع ماهي‌هايي كه به صورت كبابي آماده مي‌شوند «هامسي» است.
    از ديگر خوراكي‌هاي مطبوعي كه مي‌توانيد در اين كشور امتحان كنيد انواع دسرها همچون فرنييا پودينگ شير، باقلوا و انواع شريني‌هايي است كه پس از غذا سرو مي‌شوند. «ساحلپ» نيز نوشيدني داغ است که از شير و پودر ساحلپ درست شده و روي آن دارچين مي پاشند. اين نوشيدني تقريبا در تمامي رستوران‌ها وجود دارد و علاوه بر طعم خوب براي گلو درد و سرماخوردگي نيز بسيار مفيد است. انواع سوپ يا «شوربا» نيز همراه غذا سرو مي‌شود.

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    آشپزی:

    آشپزهای ترکیه با نمایش یکهزار و ‪ ۲۸‬نوع غذا رکورد جهانی جدیدی دراین زمینه به دست آوردند
     این افراد که متنوع ترین سفره جهان را در قوش آداسی به نمایش گذاشتند ، در کتاب رکوردهای گینس جای گرفتند.
    در این سفره،‪۴۰‬نوع سوپ، ‪۴۵۰‬نوع غذای گرم،  ۲۰۰‬نوع شیرینی، ‪ ۳۳۸‬نوع سالاد و انواع دیگر غذاها به نمایش درآمد
    این سفره که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت، از سوی هیات گینس نیز تایید گردید.
    آشپزی در ترکیه به طور عمده میراث آشپزی عثمانی همراه با ترکیبی از آشپزی آسیای میانه، خاورمیانه و بالکان است. آشپزی ترکیه نیز بر آشپزی این مناطق ، مناطق همجوار و حتی آشپزی اروپای غربی تاثیرگذار بوده است.
    عثمانی ها رسوم آشپزی مناطق تحت سلطه خود در خاورمیانه را با عناصر محلی آسیای میانه درآمیختند و در واقع آشپزی سرشار از سلیقه و فن بوجود آوردند . از همین جهت مناطق مختلف تحط تسلط امپراطوری عثمانی گلچینی از غذاهای دوران عثمانی را در آشپزی امروزی خود دارند.
    غذاهای مخصوص و مرسوم در مناطق مختلف ترکیه متفاوت است، در شمال این کشور و حاشیه دریای سیاه، آشپزی بیشتر شامل ماهی و غلات است. درجنوب (آدانا و غازی عینتاب و اورفا) نیز کباب و شیرینیهایی مانند باقلوا و کادایف تولید می شوند که بسیار مشهورند.
    ویژگی آشپزی مناطق غربی ترکیه، جایی که درختان زیتون به وفور یافت می شود ، استفاده فراوان از روغن زیتون است. آشپزی مردمان سواحل اژه، مدیترانه و مرمره متاثر از آشپزی مدیترانه است و سرشار از سبزی و ماهی است. مناطق مرکزی آناطولی نیز با شیرینی کشکک، مانتی و گوزلمه در آشپزی معروف هستند.

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    آشپزی ترکیه:
    آشپزی ترکیه به طور عمده میراث آشپزی عثمانی همراه با ترکیبی از آشپزی آسیای میانه ، خاورمیانه و بالکان است. آشپزی ترکیه نیز بر آشپزی این مناطق و مناطق همجوار و حتی آشپزی اروپای غربی تاثیرگذار بوده است. عثمانی ها رسوم و آشپزی مناطق تحت سلطه خود در خاورمیانه را با عناصر محلی آسیای میانه درآمیختند. و در واقع آشپزی سرشار از سلیقه و فن بوجود آوردند. از همین جهت مناطق مختلف تحط تسلط امپراطوری عثمانی گلچینی از غذاهای دوران عثمانی را در آشپزی امروزی خود دارند. غذاهای مخصوص و مرسوم در منطقه از ترکیه متفاوت است، در آشپزی شمال ترکیه،حاشیه دریای سیاه، بیشتر شامل ماهی و غلات است، جنوب ترکیه (آدانا و غازی انتپ و اورفا)، به دلیل کباب ، مزه و غذاها و شیرینیهایی مانند باقلوا و کادایف که با خمیر درست می شوند مشهور است. ویژگی آشپزی مناطق غربی ترکیه ، جایی که درختان زیتون به وفور یافت می شود، استفاده فراوان از روغن زیتون است.آشپزی مردمان سواحل اژه، مدیترانه و مرمره متاثر از آشپزی مدیترانه ای است و سرشار از سبزی و ماهی میباشد مناطق مرکزی آناطولی نیز با شیرینی کشکک ،مانتی و گوزلمه در آشپزی معروفند.

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    غذاهای مخصوص ترکیه:
     مانتی
    دونر کباب با پیده
     باقلوا
    نان سیمیت
    کباب اسکندر کباب بیتی
    کیشکه
    کباب همراه با برگ دفنه
    کباب خمیردار
    پلوی قالبی تو پ
    پلوی علی پاش
    بوقلمون گردویی
    بورک ران مرغ
    دلمه مرغ
    پیتزای قالبی
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۷   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    خیابون استقلال یا Istiklal که خود ترکها می گن ایستقلال جاده سی:
    یه خیابون معروفه توی استانبول که یک سرش به میدان معروفی می‌رسه به نام میدان تقسیم یا Taksim، خیابون استقلال همیشه شلوغه مخصوصاً آخر هفته. یه خیابون سنگ‌فرشه خوشگله که یه تراموای قرمز قدیمی ازش بالا پایین میره و ده تا پانزده نفر مسافر رو جا به جا می‌کنه و هر بار که رد می‌شه یه صدای زنگ ازش در میاد تا ملت از سر راهش کنار برن، دو طرف این خیابون پر از بوتیک، کافه و غذاخوری هست و توی کوچه پس‌کوچه‌هاش و طبقات فوقانی ساختمون‌های اطرافش هم انواع و اقسام کافه و کافه تریا. کوچه‌های اطراف این خیابون هم تا چشم کار میکنه کافه و کافه و کافه. به هر حال خیابون خیلی جالبیه و اگه ساعت ۴ صبح هم هوس کنین برید یه جای شلوغ میتونین برین توی این خیابون چون همیشه توش پر از آدمه، میدون تقسیم هم از اون جاهایی هست که دور تا دورش هتل و مراکز تجاری دیگه هست
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۲/۳/۲۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    دهكده ارگانيك در تركيه و جذب توريست:
    دهكده ماسيانس تك اوغلو روستايي است كه در آن براي توليد محصولات كشاورزي از موا د شيميايي استفاده نمي كنند، اين دهكده از سال 1989 حدود 90 نوع محصول ارگانيك به آلمان، آمريكا، ژاپن و انگلستان صادر مي كند. در سال گذشته 3030 تن محصول به ارزش 14/7 ميليون دلار صادر كرده است . افراد اين دهكده غالبا از سطح درآمد و رفاه بالايي بخاطر صادرات برخوردارند.
    مردم اين دهكده اخيرا طرحي را براي جذب گردشگر و معرفي دهكده خود به عنوان دهكده ارگانيك مطرح كرده اند. رييس اين دهكده ميگويد آينده ما به يه كشاورزي ارگانيك و جذب توريسم بستگي دارد. او مي‌گويد گردشگراني كه به دهكده ما مي‌آيند با روش كار ما آشنا خواهند شد و از آن لذت خواهند برد. آنها نام اين تورها را تورهاي كشاورزي ارگانيك گذاشته اند كه توسط اتحاديه اروپا مورد حمايت قرار مي‌گيرد. آنها مي گويند روستاي تكل اوغلو بهترين مكان براي جذب گردشگر كشاورزي است.

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۲/۴/۱
    avatar
    سنا
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    ممنون عززززززززززززززززززززززززززززززززیزم
  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۲/۴/۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۲/۴/۱
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    عالی و بی نقص و کامل توضیح دادی
  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۲/۴/۱
    avatar
    حسام صدریکاپ قدمت 
    دو ستاره ⋆⋆|1297 |2906 پست
    عالیییییییییییییییییییییییییییییی
  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۲/۴/۱
    avatar
    ندا جون
    کاربر جديد|7 |50 پست
    پیشنهاد می کنم حتماً یک سفری اونجا داشته باشین...من چند سالی اونجا زندگی کردم
  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۲/۴/۱
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    واقعاً ندا جون، اگه اطلاعات مفیدی داری و میتونه ب این تاپیک اضافه بشه خوشحال میشیم اضافه کنی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان