تركيه:
كشور تركيه يكي از اصليترين مقاصد گردشگري ايرانيان است و هرساله تعداد زيادي از هموطنان ما اوقات فراغت خويش را در شهرهاي مخحتلف اين كشور ميگذرانند.
تنوع آبو هوايي درتركيه سبب شدهاست تا موادغذايي متنوعي نيز در اين كشور وجود داشته باشد و انواع خوراكيها دردسترس علاقمندان قرارگيرد. ازغذاهاي دريايي گرفته تا انواع غذاهاي گوشتي، سبزيجات، نان، دسرها و نوشيدنيها.
تركها توانستهاند با بهره گيري از موادغذايي مختلف و پيشينه غني آشپزي آنچنان تنوعي در ارائه آن بوجود بياورند كه شما درطول مدت اقامتتان دراين كشور بتوانيد هر وعده غذاي جديدي را امتحان كنيد. آنها زياد از ادويهجات و سبزيجات معطر استفاده نميكنند و بيشتر طعمها خالص و لطيف است.
ازمعروفترين غذاهايي كه ميتوان در تركيه يافت «كباب» است كه معمولا با گوشت بره درست ميشود. كباب را ميتوان يكي از مهمترين مشخصه تركها در سراسر جهان به شمارآورد. شيش كباب، دونركباب، اسكندركباب ، آدانا كباب و كبابهايي كه دراجاقهاي سفالي طبخ ميشوند ازمعروفترين انواع آن است. البته آنها نوآوريهايي نيز دراين زمينه انجامدادهاند و با تركيب مواد اين كباب با پنير يا مواد خوراك ديگر به غذاهاي لذيذي دست يافتهاند كه پاسخگوي ذائقههاي گوناگون گردشگران است.
استانبول یکی10شهر بزرگ دنیا با جمعیت زیاد محسوب میشود به جهت نزدیک بودن به اروپا و کانالهای ارتباطی دریایی وهمچنین وجود صنایع متعهد ماشین سازی وپوشاک.
مساحت 5712 کیلو متر مربع حمعیت دوازده میلیون نفر جمعیت بیش شماره بلاک اتومبیل 34 مشهور به شهر هفت تپه در استانبول خدا انسان طبیعت و صنعت چنان حایی را دست به دست هم داده که مشابهش در هیح جای دنیا یافت نمیشود استانبول شهری است که در ان دنیای غرب با شرق توام است و تنها شهری است که این دو فرهنگ متضاد با هم ادغام شده این شهر بایتخت غیر رسمی ترکیه میباشد که از صد ها سال بیش مهمانان خود را با زیبایهایش جادو کرده در بیش از نصف فیلم های ترکی موضوع کوچ مردم به این شهر مطرح است استانبول نزدیکترین فاصله را بین اسیا و اروبا در خود حای داده است...