تزئین روی تخم مرغ با برگ و پوست پیاز از هر برگی میتونید استفاده کنید ولی برگ جعفری و شبدر و گل قاصدک طرح قشنگتری درست میشه. برگها را خیس کنید و روی تخم مرغ بچسبونید و برای اینکه در حین جوشیدن جابه جا نشه هر تخم مرغ را جداگانه داخل جوراب نایلونی زنانه بکنید و سرش را با نخ ببندید.
این مدل تخم مرغ فرقش با مدلهای قبلی که نوشتم در اینه که نیازی نیست تخم مرغ از قبل پخته شده باشه.
برید سراغ سبزی فروش محل و یک کیسه پوست پیاز زرد و قرمز بگیرید. پوست پیازها را به همراه 4 تا 6 پیمانه آب و 1 ق غ سرکه و کمی نمک بگذارید به جوش بیاد در قابلمه را ببندید و به مدت 20 دقیقه دیگر روی شعله نگهدارید و بعد از ان قابلمه را کنار بگذارید تا خنک بشه بعد هر تخم مرغ را با قاشق فلزی به آرامی وارد قابلمه کنید و بگذارید یکبار دیگه به جوش بیاد با شعله ملایم و وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید و به مدت 20 دقیقه دیگر بگذارید روی گاز باشه. هر چه بیشتر تخم مرغ داخل قابلمه بمونه رنگش تیره تر میشه و اضافه کردن نمک و سرکه به پوست پیاز باعث میشه رنگ تیره تری درست بشه.
تخم مرغها را بر بیارید و با قیچی سر جورابها را بچینید و تا تخم مرغ گرم هست برگ را جدا کنید اگر چسبیده بود تخم مرغ را خیس کنید تا برگ به راحتی جدا بشه و در آخر برای اینکه تخم مرغ براق به نظر برسه با کمی روغن مایع یا کره سطح تخم مرغ را چرب کنید.