خانه
17K

اموزش غذاهای مازندران و گـــــــــــلــــــــــستــــــــــــان

  • ۱۱:۲۵   ۱۳۹۳/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    مرغ شکم پر مازندرانی




    آموزش پخت انواع غذا با آکا - مرغ شکم پر مازندرانی


    مواد لازم برای

    آشپزی

     آکا: سبزی معطر (گشنیز ، جعفری ، برگ سیر تازه) 400 گرم

    پیاز رنده شده متوسط 1 عدد


    گردو پودر شده 100 گرم


    رب انار 2 قاشق سوپخوری


    نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم


    زعفران دم شده به میزان لازم


    مرغ 1 عدد (5/1 کیلو گرم)


    الو 10 تا 15 عدد


    زرشک 3 قاشق سوپخوری


    روش تهیه :پیاز رنده شده را تفت می‌دهیم تا کمی‌طلایی بشود ابتدا سبزی ها را با آسیاب سبزی خورد کن آکا خورد میکنیم و اضافه میکنیم و کمی‌تفت می‌دهیم . آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می‌کنیم . رب انار را اضافه می‌کنیم و بعد گردو را اضافه می‌کنیم . تمامی‌مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آنرا می‌دوزیم . مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی‌آب می‌گذاریم بپزد.[categoriy], مرغ شکم پر مازندرانی  ,طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی  ,روش تهیه مرغ شکم پر مازندرانی



    مرغ شکم پر مازندرانی




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان