۱۱:۲۹ ۱۳۹۳/۴/۷
ترشه کباب
مواد بکاررفته: سیب زمینی - آب لیمویانارنج یاآ بغوره - مرغ زعفران آبگرفته رب گوجه فرنگی روغن دارچین وفلفل - نمک وفلفل وزرد چوبه
دستور پخت: مرغ راپس از پاک کردن تکه تکه کرده وباپیاز ، نمک وزرد چوبه بامقداری آب وحرارت پائین می گذاریم کامذا پخته شود ٠ آب مرغ رادرظرفی جداگانه نگه می داریم ومرغهارادرروغن سرخ می کنیم سپس سیب زمینی هارا برش زده وسرخ می کنیم ٠ درظرفی آب مرغ راریخته ومرغ رابهمراه مقداری دارچین ، زعفران آبگرفته آبغوره ، رب وفلفل ریخته ومیگذاریم جا بیفتد ٠ بادمحانها باریک ویک اندازه باشند پوست آنها راگرفته ودرآ ب ونمک میاندازیم وبعد آنهاراسرخ می کنیم ٠ بادمجانهارااز وسط نصف کنیم تاکاملا درحین سرخ شدن پخته شوند٠ گوجه فرنگیهاراحلقه حلقه برش می زنیم وکمی سرخ میکنیم مرغ راکه باادویه حات پخته شده است بامقداری آب داخل آن درظرف خورش کشیده واز بادمجان ، سیب زمینی وگوجه فرنگی سرخ شده کنار آن ریخته وباکته یابرنج مصرف می کنیم