خانه
17K

اموزش غذاهای مازندران و گـــــــــــلــــــــــستــــــــــــان

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۳/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    ---باقالاقاتق
    مواد بکاررفته: باقلا سبز شمال - تخم مرغ - شوید خشک - روغن حیوانی یا کره - آب - سیر- نمک و فلفل و زردچوبه

    دستور پخت: باقالیها رااز دوپوست بیرون می آوریم وسیرهاراپوست کنده وخلال خردمی کنیم دریک تابه تفلون باقالی،سیر،شوید ،نمک زرد چوبه وادویه رابامقداری روغن حیوانی باقاشق چوبی وحرارت کم خوب بهم می زنیم تاکمی سرخ شوند سپس5/1لیوان آب راروی آن ریخته می گذاریم آرام باقالیها بپزند .تخم مرغ هاراروی آنها میشکنیم ومنتظرمی مانیم تاکاملا پخته وسفت شوند .اکنون مواد رادریک ظرف می ریزیم بصورتی که تخم مرغ هاروی ظرف قرار .بگیرند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان