۱۱:۳۷ ۱۳۹۳/۴/۷
اردک یا مرغ یا جوجه 1 عدد کامل
پودر گردو:5 ق غ
رب انار ملس: 3 ق غ
ادویه: مقدار لازم
آلو : 10-12 دونه
زرشک : 2 ق غ
اب سبزیجات :2لیوان
سبزی داخل شکم:500 گرم....شامل:جعفری+گشنیز+نعنا� �+سیر+تره+اسفناج+سوسنبرگ) و ی سری سبزی ک کوهی هستن( زلنگ+اناردیجه+وارنگبو+خلفه+ اوجی)==؟ این سبزی ها رو ب نسبت میریزن ما چون دسته ای میخریم واسه همین کیلویی شو نمیدونم چطوریه.. حالا هر کی خواست دسته ایشو میگم
خب این سبزی ها رو بعد اینکه پاک شد..شسته شد..آبش ک رفت..چرخش میکنیم یا تو سبزی خرد کن میریزیم..باید له بشه..
خب مواد اولیه مون کامل شد
اول از همه اردک و با روغن خیلی کم سرخ میکنیم چون پوستش خیلی روغن پس میده
بعدش داخل ی قابلمه اردک و میزاریم و نصف اب جوش+چوب دارچین+حلقه های لیمو ترش+سیر میزاریم 40 دقیقه بپزه..این زمان واسه پخت اولیه هست ک میخوایم بوی اردک از بین بره....
باید مواد تو شکم این خپله رو آماده کنیم..
تمام اون سبزی های بیچاره رو ک له کردیم داخل ی ظرف میریزیم تمام مواد و باهاش قاطی میکنیم ی سس نسبتا غلیظی ب دست میاد
حالا اردک و خارج میکنیم میزاریم ی کم خنک شه ..مواد و داخل شکمش میریزیم نیاز ب دوختن هم نیست
خب یکم از مواد داخل شکمشو نگه میداریم..داخل ی قابلمه کمی روغن میریزیم این مواد اضافه ی داخل شکمو ی تفت کوچولو میدیم..بعد میتونیم اب جوش یا اب سبزیجات اضافه کنین ک با اب سبزیجات خوشمزه تره باید تا 1/3 خود اردک(وقتی داخل قابلمه میزاریم) مخلوط اب و این سبزیجات باشه...
خب میزاریم ی 2 ساعت بمونه تا بپزه بعضی اردک ها دیر میپزن
میتونین دم کنی بزارین ..و هر نیم ساعت بهش سر بزنین
ن تا ابش نسوزه..اگه احیانا ابش تمام شد اما اردک نپخت میتونین 1 لیوان اب جوش اضافه کنین....اوف ف ف ف تمام شد
نوش