خانه
414K

اندازه گیری بدون پیمانه

  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    دوستانی که پیمانه اندازه گیری ندارن میتونن از این مقیاس ها استفاده کنن ... پس دیگه بهونه بی بهونه ..مثل دخترای خوب برید چیزای خوشمزه درست کنین و حالش روببرین ..

    این مقیاسها حاصل وب گردی این جانبه ....صداقت رو داشتید
    اندازه گیری بدون پیمانه، یه پیمانه شکر، چند گرمه، یه لیوان آرد چند پیمونه ست؟
  • leftPublish
  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    یک پیمانه یا یک فنجان اندازه گیری : 250 میلی لیتر یا تقریبا معادل یک لیوان معمولی که حدود 2 سانت سرخالی است. یعنی تا دسته لیوان
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     منظور از لیوان ...همین لیوانهای فرانسوی دسته داره .....
  • ۰۹:۵۶   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    میلی لیتر به پیمانه (میلی لیترcc = ml سی سی)
    ۱۰۰ میلی لیتر = ۴/۱ پیمانه = یک دسی لیتر
    ۲۰۰ میلی لیتر = ۴/۳ پیمانه
    ۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه
    ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه
    ۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه
    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه
    ۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه
    ۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه
    ۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه
    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه
  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    میلی لیتر به لیتر:


    ۲۵۰ میلی لیتر = ۴/۱ لیتر
    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲/۱ لیتر
    ۷۵۰ میلی لیتر = ۴/۳ لیتر
    ۱۰۰۰ میلی لیتر = ۱ لیتر
    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه
  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    لیوان به گرم:


    يك ليوان منظور يك ليوان معمولي است.اين اندازه ها را از مجله هنر آشپزي نوشتم.

    يك ليوان آرد برابر است با 150 گرم
    يك ليوان شكر برابر است با 230 گرم
    يك ليوان كشمش برابر است با 180 گرم
    يك ليوان پودر قند برابر است با 160 گرم
    يك ليوان پودر نارگيل برابر است با 90 گرم
    يك ليوان روغن مايع برابر است با 220 گرم
    يك ليوان ماست برابر است با 200 گرم
  • leftPublish
  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    پیمانه به گرم (گنجایش مواد در یک پیمانه 250 میلی لیتری استاندارد)(منبع مجله هنر آشپزی )



    80 تا 90 گرم = بادام پرک - پودر نارگیل

    100 گرم = پودر کاکائو - گردوی خرد شده

    110 گرم = فندق خرد شده یا پودر شده - بادام زمینی (پسته شامی)

    125 گرم = بادام خرد شده یا پودر شده - نشاسته گل

    150 گرم = آرد - آرد ذرت - نشاسته ذرت - شکلات رنده شده - شکلات گرانول - کشمش سیاه درشت - پودر سوخاری - پودر نان خشک

    160 گرم = پودر قند (پودر شکر) - کشمش سبز

    170 گرم = خلال پوست مرکبات - کشمش بی دانه پلویی

    210 تا 220 گرم = میوه شکری - رنده کدو یا هویج (کمی فشرده) - روغن مایع

    230 گرم = شکر - شکر قهوه ای (بسته به اندازه دانه ها و رطوت جذب شده امکان دارد تا 20 گرم تفاوت وزن داشته باشد، بهتر است از ترازو استفاده شود) روغن جامد - خامه پاستوریزه

    250 گرم = کره نرم شده در دمای محیط - ماسکارپونه - پنیر خامه ای - پنیر فتا (صبحانه) - آب میوه جات - کمپوت میوه جات با آب - ماست ساده - شیر - سس مایونز - پوره میوه جات و سبزیجات تازه یا پخته

    330 گرم = شکلات صبحانه (بدون حباب و فضای خالی)

    350 تا 360 گرم = عسل - مربا - مارمالاد - شربت غلیظ قند - گلوگز مایع -
  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    قاشق سوپخوری به گرم:

    يك قاشق سوپ خوري آرد برابر است با 10 گرم

    يك قاشق سوپ خوري شكر برابر است با 12 گرم

    يك قاشق سوپ خوري پودر قند برابر است با 10 گرم

    يك قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم
  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ژلاتین:


    • یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.

    • هر ورق ژلاتین بزرگ معدل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند)

    • هر دو ورق ژلاتین بزرگ را می توان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت (حدود 8 گرم).

    • هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (4 گرم)

    • 4 ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است (8 گرم)

    • 6 ورق ژلاتین کوچک معادل 3 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است (12 گرم )
  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    قاشق سوپ خوری = قاشق غذاخوری و قاشق چای خوری = قاشق مرباخوری

    قاشق های اندازه گیری که برای شیرینی پزی مورد استفاده قرارمی گیرند و در بازار به صورت 4 تایی وجود دارند به این صورت است:

    1-بزرگترین قاشق tbspهمان قاشق سوپخوری ویا غذا خوری است
    2- tsp، قاشق چایخوری.
    3- 2/1 چایخوری
    4- 4/1 چایخوری
  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    یک پیمانه یا یک فنجان اندازه گیری : 250 میلی لیتر یا تقریبا معادل یک لیوان معمولی که حدود 2 سانت سرخالی است.

    نصف پیمانه یا نصف فنجان اندازه گیری :125 میلی لیتر
    یک سوم پیمانه : 80 میلی لیتر


    یک قاشق سوپخوری:15 میلی لیتر
    یک قاشق چایخوری :5 میلی لیتر
    نصف قاشق چایخوری :5/2 میلی لیتر
    یک چهارم قاشق چایخوری:5/1 میلی لیتر


    یک پیمانه آرد:150 گرم
    یک پیمانه شکر(بسته به درشتی یا ریزی) :200 تا 225 گرم
    یک پیمانه روغن مایع:200 گرم
    یک پیمانه روغن یا کره: 200 گرم
    یک پیمانه شیر :250 گرم
    5 عدد تخم مرغ: یک پیمانه


    یک قاشق سوپخوری روغن:20 گرم
    یک فنجان خامه نزده : 2 فنجان خامه زده شده است.

    یک پنسه مقداری است که بین انگشتان شست و سبابه جای می گیرد.
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اندازه مواد با قاشق سوپخوری (غذاخوری سر پر ):

    روغن:20 گرم
    ماست:25 گرم
    خامه :25 گرم
    شکر :20 گرم
    آرد سفید:15 تا 20 گرم
    پودر کاکائو : 10 گرم
    پودر نارگیل،بادام،گردو،فندق پودر شده:20 گرم
    گردو یا بادام یا فندق خرد شده:15 گرم
    عسل : 30 گرم
    کره :20 گرم
    خمیر مایه : 10 گرم
    پودر قند: 15 گرم
    آرد ذرت: 15 گرم
  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم از سایت شف طیبه عزیز برداشتم

    يك ق چ = 5 ميلي ليتر / گرم
    1 ق غ = 15 ميلي ليتر / گرم
    1 انس = 28.35 يا همون 30 ميلي ليتر / گرم
    1 ليوان = 250 ميلي ليتر
    1 پاوند = 450 ميلي ليتر / گرم
    3 ق چ = 1 ق غ
    نصف ق غ = يك و نيم ق چ = 7 گرم
    1 ليوان = 16 ق غ
    يك چهارم ليوان = 4 ق غ
    يك سوم ليوان = 5 ق غ + يك ق چ
    يك ليتر = 4 ليوان

    ق غ پودر ژلاتين = 7 گرم = 4 ورقه 10 در 23 سانتي

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    خدا خیرت بددددددددددددددددددددددددددددددده عزیزم
    در مورد درجه فر و ماکروویو هم توضیح میدی؟ چون واقعاً من همیشه قاطی میکنم/ مثلاً درجه های فر رو میزنم واسه ماکروویو بعد میبینم کیکم خام یا سوخته میشه
  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    هر پیمانه مایعاتی مثل شیر یا پرتقال برابر با 250 میلی لیتر است

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ستاره جون اتفاقا الان به یه سوال و جواب تو یه سایت بر خوردم که برات میذارم فکر میکنم به نوعی جواب سوال شما باشه ..بازم سرچ میکنم اگه به جوابی رسیدم حتما برات میذارم


    سوال: من فر ندارم...به جاش مایکروفر دارم..که روش کلید کانوکشن نداره...
    میخوام بدونم درجه فر و مایکروفر چطور تبدیل میشه؟
    مثلا 20 دقیقه با حرارت180 درجه برای مایکروفر چی میشه؟


    جواب:

    متاسفانه برای پخت کیک به کلید کانوکشن نیاز دارد. برای پخت کیک در فر نیاز است که قبلش گرم شود در مورد ماکروویو هم کلید کانوکشن این کار را انجام می دهد.
    ماکرویو جانشین فر نیست . بلکه بنوعی مکمل فر است. نمی توانید از ماکروویو به جای فر استفاده کنید مثل این است که بگوید از بخچال به جای فریزر استفاده بکنیم.
    دستورات غذاهایی که با فر درست می شود را نمی توانید با همون اندازه با ماکرویو تهیه کنید. کار با ماکروویو نیازمند اندازه گیری دقیق مواد و زمان دقیق است و میزان قدرتی که به دستگاه می دهید .برای همین نمی توان گفت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه در ماکروویو چه می شود؟ نوع مواد مهم هستند.
  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست


  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    تبدیل درجه فر به ماکروفر:



    ابتدا سه پايه بلند فلزي را در دستگاه قرار داده و دكمه كانوكشن ماكروویو را بزنيد.


    با كليد چرخان درجه حرارت را روي همان درجه كه براي فر گفته شده تنظيم كنيد.
    توجـــــــــــــــــه :
    چون ماكرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روي 180 بذاريد ولي حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغييري ايجاد نمي كند

    بدون دادن زمان، كليد start رو بزنيد.

    زماني كه دماي ماكروویو به دماي تنظيم شده برسد با بوق زدن اعلام میکند
    اگه مواد آماده بود كه ميگذاريد درغیر اینصورت ماكرو با آف و آن كردن دما را در همان درجه نگه مي دارد.

    بعد از رسيدن به دماي تنظيمي و شنيدن صداي بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و كليد stop را فشار دهید . بلافاصله دوباره دكمه كانوكشن را بزنيد.

    با كليد چرخان دما را روي دماي گفته شده برده و كليد چرخان را فشرده و زمان را تنظيم كرده و حالا start را بزنيد.

    در هنگام استفاده از كانوكشن مي توانید از قالب فلزي يا سيليكوني هم استفاده كنيد.

    قدرت درجات ماکروویو
    ________________

    900 وات = قدرت 100 % مي باشد.
    720 وات = قدرت 80 % مي باشد.
    540 وات = قدرت 60 % مي باشد.
    360 وات = قدرت 40 % مي باشد.
    180 وات = قدرت 20 % مي باشد.


    كاربرد هر كدام از درجات ماكروويو
    _________________________

    900 وات = پخت سبزيجات – پخت ماهي – پخت گوشت – جوش آمدن آب – گرم كردن غذا – پخت خورشت ها

    720 وات =پخت نيمرو – پخت مرغ – داغ كردن شير

    540 وات =جاافتادن غذا – يخ زدائي مواد پخته ي منجمد

    360 وات =يخ زدائي مواد خام – گرم كردن نان – خشك كردن ميوه و سبزي – دم كشيدن برنج و ماكاروني

    180 وات =گرم نگهداشتن غذا



    کانوکشن در ماکروفر
    _______________

    اکثر مایکروویوها یک کلید به اسم کانوکشن . . . convection دارند . کانوکشن :
    هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می کنیم از کانوکشن برای پخت کیک ها و شیرینی ها استفاده می کنیم و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را مثل فرگاز باید با این کلید گرم کنیم که اصطلاحا به آن پیش گرمایش میگویند .
    سپس دستگاه را خاموش میکنیم و بعد برنامه و دستور پخت را مجددا میدهیم .
    سه پایه کوتاه رو داخل مایکروفر قرار بدین .
    بعد پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنین .
    درجه مورد نظر رو انتخاب کنین .
    توی دستور کیک یا شیرینی هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگه گفته 200 درجه سانتی گراد شما هم 200 را انتخاب کنیند .
    استارت رو بزنین .
    به این صورت پیش گرمایش می دید .
    وقتی دما به 200 درجه برسه مایکروفر بوق های کوتاه می زنه که به این صورت به شما اعلام میکنه .
    شیرینی یا کیک رو بذارید داخل روی سه پایه کوتاه و زمان لازم رو انتخاب کنید .
    بعد استارت .
    بعد از اتمام زمان , مایکروفر خاموش می شه و کیک یا شیرینی رو خارج کنید.
    برای درست کردن کیک و شیرینی و نون و پختن مرغ و ماهی در کیسه مخصوص تنورک پخت ( دقیقا همون دما و زمان رو که برای پخت فر دادن شما هم روی مایکروفر تنظیم کنید ) از این امکان در ماکرو استفاده میشه .


    گیره های ماکروفر
    _____________

    این گیره ها برای طبخ و گریل کردن ورقه های نازک گوشت و مرغ و ژامبون و ... در ماکروفر ابداع شده است .



    نظافت مایکروویو با سرکه
    ______________________

    وقتی که یک فنجان سرکه می تواند همه لکه های مایکروویو شما را پاک کند، پس دیگر وقت و تلاش خود را صرف سائیدن لکه ها نکنید. فقط یک چهارم فنجان سرکه و یک فنجان آب را به مدت یک یا دو دقیقه درون مایکروویو قرار دهید (تا زمانی که مخلوط خیلی داغ شود یا به نقطه جوش برسد). سرکه پاک کردن لکه های غذایی را که داخل مایکروویو چسبیده اند، آسان می کند و به شما اجازه می دهد با استفاده از یک اسفنج یا تکه ای پارچه، آن را از بین ببرید.
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۲/۴/۱۱
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    وووووووووووووووووووووووووووای چ جوابهای عالی و خوبی دادی ب ستاره، منم خیلی دوست داشتم جواباش رو بدونم
  • ۱۰:۵۳   ۱۳۹۸/۳/۱۹
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    خانمها و اقایان . . لیدیز اند جنتلمن . . انواع آشپزی آسان را در زیباکده بخوانید و تست کنید . . 

    کلیک کنید

    آموزش آشپزی و شیرینی پزی آسان با عکس (لیست تاپیکها)

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان