خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ ایتالیایی ..مینسترون

    🌹🌹🌹اجازه ندهید که فهرست طولانی مواد لازم این غذا شما را نگران کند. درست کردن این سوپ خیلی ساده است.

    مواد لازم برای 8 نفر:

    کدو خیاری                2 عدد

    سیب زمینی             2  عدد بزرگ

    پیازچه                      3 عدد

    هوج خرد شده            6 عدد

    تره فرنگی                3  عدد

    ساقه کرفس خرد شده  4 عدد

    کلم بروکلی متوسط    نصف یک گل

    سیر ریز خرد شده       دوحبه

    گوجه فرنگی خرد شده  4 عدد

    برگ بو                     1 عدد

    آب مرغ                   1 لیتر

    روغن زیتون               1 قاشق غذا خوری

    پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه

    سرکه سفید              یک چهارم پیمانه

    دانه ذرت                 1پیمانه

    آب                        یک و نیم پیمانه

    کنسرو لوبیا سفید پخته  35 گرم

    جعفری تازه خرد شده  نصف پیمانه

    نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده  به میزان لازم

    @ashpaziyemodrn

    روش تهیه:

    🔅در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط داغ می‌کنیم.

    🔅تره فرنگی (ترجیحاً از قسمت‌های سفید استفاده می‎کنیم که لطیف تر و تازه تر است) را اضافه کرده (به جای تره فرنگی از یک عدد پیاز هم می‌توانید استفاده کنید) و حدود 4 دقیقه آن را سرخ می‌کنیم تا زمانی که نرم شود اما قهوه‌ای نشود.

    🔅سیر، هویج، کرفس و سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به مکعب‌های 2 سانتی خرد کرده و اضافه می‌کنیم و 3 دقیقه دیگر سرخ می‌کنیم.

    🔅کدو خیاری را مکعبی خرد می‌کنیم، کلم بروکلی، پیازچه و نیمی از جعفری را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

    🔅گوجه‌فرنگی‌ها، نمک و فلفل، برگ بو ، آب مرغ (آب مرغ خانگی یا کنسرو شده)، آب و در صورت تمایل سرکه را اضافه می‌کنیم و شعله را زیاد می‌کنیم. آن را به نقطه جوش رسانده و سپس حرارت را کم می‌کنیم، روی حرارت نسبتاً پایین، در آن را نیمه باز قرار داده و می‌گذاریم 30 تا 45 دقیقه آهسته بجوشد، یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها و سبزیجات نرم شوند.

    🔅برگ بو را از سوپ جدا می‌کنیم و طعم آن را می‌چشیم. اگر طعم ضعیفی دارد، می‌گذاریم 5 تا 10 دقیقه دیگر با قوت بجوشد و کم کم آن را کم می‌کنیم.

    🔅در صورت تمایل ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر می‌گذاریم بجوشد.

    🔅باقی جعفری را درست قبل از سرو کردن آن روی سوپ می‌پاشیم و پنیر رنده شده را کنار آن سرو می‌کنیم.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان