خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ اسفناج

    مواد اولیه :

    اسفناج 500

     گرم

    آرد دو قاشق سوپخوري

    كره 50 گرم

    شير نصف پيمانه

    آب نصف پيمانه

    خامه 20 گرم

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    پياز داغ دو قاشق سوپخوري

    طرز تهيه: 

    اسفناج را با نصف پيمانه آب مي‌‌پزيم بعد از پخته شدن داخل آبكش مي‌‌ريزيم و با دست كمي فشار مي‌‌دهيم تا آب اسفناج كاملا گرفته شود. آرد را كمي تفت مي‌‌دهيم تا بوي خامي آن از بين برود. سپس شير را به آرد اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم تا جوش بيايد. كره را آب كرده و اسفناج را در كره سرخ مي‌‌كنيم بعد نمك، فلفل و دو قاشق پياز داغ را به آن مي‌‌افزاييم. در آخر مخلوط شير و آرد را داخل آن مي‌‌ريزيم و خوب هم مي‌‌زنيم و روي آن را با خامه تزئين مي‌‌كنيم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان