خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ مرغ و شیرنارگیل

    هنگام سرو، سوپ را در کاسه بکشید و بقیه ادویه تایلندی را اضافه کنید.

    مواد لازم:

    یک کیلوگرم مرغ پخته شده

    425 گرم شیر نارگیل

    دو پیمانه آب

    ¼ پیمانه آب لیموترش

    3 عدد هویج متوسط خرد شده

    یک قاشق غذاخوری سس سویا

    دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی

    ¼ قاشق چایخوری نمک

    گشنیز تازه

     

    طرز تهیه:

    پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و آنها را به قطعات ریز تقسیم کنید. می‌توانید آنها را ریش‌ریش کنید تا راحت‌تر خورده شوند.

     

    در یک قابلمه بزرگ، مرغ و شیر نارگیل، آب، لیموترش، هویج، سس سویا و دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر نمک را اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 8 تا 10 دقیقه نیم‌جوش بمانند تا هویج‌ها نرم شوند.

     

    هنگام سرو، سوپ را در کاسه بکشید و بقیه ادویه تایلندی را اضافه کنید. روی آن قاچ‌های لیموترش بگذارید و سرو کنید

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان