سوپ مرغ و شیرنارگیل
هنگام سرو، سوپ را در کاسه بکشید و بقیه ادویه تایلندی را اضافه کنید.
مواد لازم:
یک کیلوگرم مرغ پخته شده
425 گرم شیر نارگیل
دو پیمانه آب
¼ پیمانه آب لیموترش
3 عدد هویج متوسط خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی
¼ قاشق چایخوری نمک
گشنیز تازه
طرز تهیه:
پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و آنها را به قطعات ریز تقسیم کنید. میتوانید آنها را ریشریش کنید تا راحتتر خورده شوند.
در یک قابلمه بزرگ، مرغ و شیر نارگیل، آب، لیموترش، هویج، سس سویا و دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر نمک را اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 8 تا 10 دقیقه نیمجوش بمانند تا هویجها نرم شوند.
هنگام سرو، سوپ را در کاسه بکشید و بقیه ادویه تایلندی را اضافه کنید. روی آن قاچهای لیموترش بگذارید و سرو کنید