آش_انار_
مواد لازم : 🍲
برنج : 200 گرم
سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز، نعناع : 1000 گرم
لپه : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده : 3 تا 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
انار : 2000 گرم
گلپر : 1 تا 2 قاشق سوپخوری
روغن : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور تهیه : 🍜
1- لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد
2- بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم
3- ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم
4- سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد
5- آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم .با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم