خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ کرفس

    مواد لازم: 

    ساقه کرفس تازه: نیم کیلو

    پیاز: 2 عدد متوسط

     آب مرغ یا آب قلم: 3 تا 4 لیوان

    کره: 400 گرم 

    سیب: 2 عدد متوسط

    پنیر خامه‌ای: 100 گرم 

    خامه: 100 گرم

    جعفری خرد شده: نصف فنجان 

    نمک و فلفل: به میزان لازم 

    آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا کرفس را خرد کنید و با پیاز‌های خرد شده و آب مرغ، روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جوش آمده و حرارت را کم کنید تا به آرامی پخته شود. میوه سیب را نگینی خرد کرده و با کره سرخ کنید و به سوپ اضافه نمایید.

    خامه و مقداری از سیب‌های سرخ شده را برای تزئین روی سوپ نگه دارید. پنیر خامه‌ای را خرد کرده و به مواد سوپ بیفزایید. می‌توانید 2 قاشق پودر جو پرک هم برای قوام سوپ اضافه کنید.

    نمک و فلفل را در سوپ بریزید و برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید. پس از جاافتادن، سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده و خامه و سیب‌های سرخ شده تزئین کنید. این سوپ بسیار خوش عطر و لذیذ و مجلسی است. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان