خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آش ماسوا

    با یه آش بروجردی چطوری؟

    این آش یه آش بروجردی هست گویا درزبان محلی ” ماسو” به معنی کشک و ” ا ” به معنی آب هست.

     

    مواد لازم

    نخود : نصف پیمانه

    لوبیا سفید : نصف پیمانه

    بلغورگندم: یک پیمانه

    اسفناج خرد شده: سه لیوان

    تره خرد شده : نصف لیوان

    کشک: یک پیمانه

    زردچوبه : یک قاشق مربا خوری

    پیاز خلال شده: یک عدد

    نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری

    اب مرغ یا گوشت : ۸ لیوان

    نمک : مقداری

    طرز تهیه

    نخود و لوبیا رو از۲۴ ساعت قبل خیس کنید ( خیس کردن حبوبات باعث میشه نفاخ نباشن )

    بلغور رو دوساعتی خیس کنید، نخود و لوبیا رو بذارید بپزه وقتی نیم پز شدند آب بلغور رو خالی کنید و به نخود اضافه کنید آب گوشت یا مرغ رو هم بریزید و اجازه بدید حبوبات کاملا بپزن ، وقتی پختند سبزیجات و نمک رو اضافه کنید و تا آش جامیفته سسش رو آماده کنید

    برای سس ، پیاز رو سرخ کنید زردچوبه و نعناع رو بهش اضافه کنید و بعد کشک رو مخلوط کنید ازرو گاز بردارید آخرهای طبخ که میخواستید آش رو سرو کنید سس رو بریزید توش یک جوش که زد آماده ست .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان