آش ترش
موادلازم:
دوپیمانه برنج شکسته یا نیم دانه،سبزی آش ترش که شامل گشنیز،نعنا،تره،چوچاق،کاکوتی،برگ چغندر ،کلاسبزی ساطوری شده یک کیلو،باقالی مازندرانی دو پیمانه،گوجه سبزیا غوره عسکری یک پیمانه اگرهم ترش نشدبا آب اناریاآبغوره ترشش میکنیم،نعناداغ،سیرداغ،دونه انارترش میکس یا سابیده شده
طرزتهیه:برنج را به مدت شش ساعت خیس میدهیم درست مانندشعله زردروی حرارت میگذاریم تا کاملا شفته بشه ومدام هم بهم میزنیم تا ته نگیره میزان آبش هم بایدیه کم رقیق ترازشعله زرد باشه.گوجه سبزرابه برنج اضافه میکنیم،باقالی را که جداگانه پخته بودیم به برنج اضافه میکنیم نهایتا سبزی ساطوری رو هم اضافه میکنیم واجازه میدهیم تا آش ترش به خوبی جابیوفته ولی مدام بایدهم بزنیم تا برنج ته نگیره درآخرسیرداغ فراوان به همراه نعنا داغ داخل آش میریزیم وآماده سرو میکنیم وروش رو هم با انارسابیده شده وسیرداغ ونعنا داغ تزیین میکنیم درکناراین آش ماهی دودی وبرگ ترب بسیارلذیذمیباشد.نمک وفلفل هم به میزان دلخواه اضافه خواهدشد.