خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش دوغ  

    موادلازم

    نخود ١/٢ پ

    نمك به ميزان لازم 

    برنج ١/٢ پ

    گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گ

    پياز اعدد

    نعنا خشك ١ ق م

    تخم مرغ ١ عدد

    آرد ٢ ق س 

    دوغ ٣/٥ ليتر

    سبزي خرد شده ٤٠٠ گ(گشنيز١٠٠گ، شبت ١٠٠گ و تره ٢٠٠ گ)

    سير رنده شده ٤حبه

    پودر فلفل قرمز

    طرز تهیه

    نخود رو از روز قبل خيس كنيد آب نخود رو خالي كنيد و با مقدار كمي آب روي حرارت متوسط بپزيد أواخر پخت نمك اضافه كنيد.

     گوشت و با كمي نمك و پياز و نعنا ورز بديد و به اندازه فندق به صورت كوفته ريزه در بياريد.برنج رو ميشوريم و بدون نمك ميذاريم نيم ساعت خيس بخوره و بعد آرد و تخم مرغ بهش اضافه ميكنيم و خوب با چنگال مخلوط ميكنيم و به دوغ اضافه ميكنيم تا زرده و سفيده خوب با برنج مخلوط بشه و روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا دوغ نبرد و بجوشه (مدام هم زدن خيلي مهمه) بعد از پخت برنج اول نمك بعد سبزي آش و بعد از اون هم سير رنده شده رو اضافه ميكنيم. نخود پخته و كوفته ريزه ها  رو اضافه ميكنيم تا با هم بجوشه و آش جا بيفته آش رو بعد از پختن مزه كنيد اگه خيلي ترش شده بود ١/٢ پ شير داغ بهش اضافه كنيد. نوش جون 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان