انواع سوپ
سوپ شیر
جو پوست کنده ...... 2 پیمانه
قلم گوساله ...... نصف قلم
پیاز ...... 1 عدد متوسط
هویج ..... 2 عدد متوسط
قارچ ...... 1 پیمانه
شیر ...... 3 لیوان
جعفری ...... 2 پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه ..... بمقدار لازم
شکر ...... بمقدار لازم در صورتیکه دوست داشته باشید سوپ رو شیرین میل کنید .
جو پوست کنده را چند ساعت خیس میکنیم و بعد با قلم گوساله و پیاز نگینی داخل قابلمه ریخته و دو لیتر آب اضافه میکنیم و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم و وقتیکه جوش آمد کف روی آن را جمع کرده و میگذاریم کم کم بجوشد و بپزد .حدوا 3 یا 4 ساعت طول میکشد .
قلم به این سوپ طعم عالی میدهد ولی اگر احیانا قلم دوست نداشتید یا وقت کم داشتید از مرغ یا قلم گوسفند نیز میتوانید استفاده کنید و بجای جو پوست کنده از جو پرک استفاده کنید .
وقتیکه مواد پخت هویج را نگینی و قارچ را هم ورقه ای خرد میکنیم و اضافه میکنیم .
البته قارچ سلیقه ای ست .
بعد از اینکه هویج و قارچ هم پخته شد شیر را گرم کرده و به سوپ اضافه میکنیم تا با هم بپزند و سوپ جا بیفتد .
توجه داشته باشید کا بخاطر استفاده از جو از اول پخت باید بطور مداوم با کفگیر چوبی سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد مخصوصا بعد از اضافه کردن شیر .
داخل سوپ شیر سبزی نمیریزیم و تنها روی سوپ از جعفری ریز خرد شده استفاده میکنیم که بوی جعفری و سوپ شیر بسیار دلچسب و اشتها آور میشود .
بعد از جا افتادن سوپ نمک را اضافه کرده و در ظرف مناسب سرو کرده و با جعفری خرد شده تزیین کرده و میل بفرمایید .
اگر شیرین دوست داشتید میتوانید برای خودتان شکر بریزید . شیرینش هم خوشمزه ست .