سوپ_پیازچه
چي لازم دارم:
آب مرغ يک ليوان
پيازچه 200 گرم
قارچ 150 گرم
هويج دو عدد
جو پرک 1/5 پيمانه
شير يک ليوان
خامه سه قاشق سوپخوري
آبليمو، نمک و زردچوبه به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا جو را به همراه آبمرغ وچند ليوان آب روي حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويجها را رنده کرده و به آن اضافه ميکنيم. در انتها قارچها و پيازچههاي خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه ميدهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آنگاه شير را اضافه کرده بعد از ده دقيقه خامهها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش ميکنيم.
سوپ را در ظرف مناسب کشيده و آبليمو را به آن اضافه ميکنيم.