سوپ جو فورى
اينروزها كه هوا رو به سردى ميره خوردن يه كاسه سوپ داغ ميتونه خيلى لذت بخش باشه. حتما براتون پيش اومده كه هوس سوپ كرديد ولى به خاطر زمان بر بودنش از خير درست كردنش گذشتين . در اينجا يك نوع سوپ جو خوشمزه رو بهتون اموزش ميدم كه هميشه بتونيد فورى سوپ درست كنيد.
مواد لازم :
بلغور جو ويا جو پرك ٢ پيمانه
هويج ٢ عدد متوسط
قارچ. ١٠٠ گرم
شير. ٧٥٠ ميلى ليتر
گشنيز وجعفرى خرد شده. يك پيمانه
نمك وفلفل وزردچوبه. به ميزان لازم
اب مرغ. ٣ پيمانه
كره. ٥٠ گرم
طرز تهيه:
بلغور جو را خوب شسته وبا اب مرغ روى حرارت قرا دهيد در صورتى كه اب مرغ در دسترس نبود از اب معمولى استفاده كنيد .
بعد از نيم ساعت قارچ خرد شده وهويج رنده شده را اضافه كنيد نمك وفلفل وزردچوبه را به سوپ اضافه كنيد وسپس شير را بريزيد وهم بزنيد تا كاملا جابيفتد در اخر كره وسبزى خرد شده را اضافه كنيد وبعد از چند جوش برداريد
سوپ را در ظرف سرو ريخته ودر صورت تمايل با مقدارى خامه روى انرا تزئين كنيد .
نوش جان