نکات مهم و فوت و فن پخت آش رشته خوشمزه و جا افتاده :
🍲 نکات پخت حبوبات آش
🔻 حبوباتی که برای پخت آش استفاده میشوند، باید خیسخورده باشند. خوب است حبوبات را از چند ساعت قبل(حداقل ۵ ساعت) در آب خیس کنید. خیس کردن حبوبات هم نفخ آن ها را می گیرد و هم باعث میشود زودتر پخته شوند.
🔻 برای پخت آش، نخود باید زودتر و قبل از سایر حبوبات خیس شود، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد میکند.
🔻 بعد از اینکه حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس شوند.
🔻 برای اینکه نفخ آش اذیتتان نکند، میتوانید حبوبات را دو بار بجوشانید و هر دفعه هم آب آن را عوض کنید و دوباره آبجوش بریزید. (زیرا ریختن آب سرد باعث دیرپز شدن حبوبات میشود) بعد از اینکه حبوبات مدتی جوشید، آب آن را دور بریزید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
🔻 اگر دوست داشته باشید میتوانید مقدار عدس را بیشتر درنظر بگیرید.
🔻 برای اینکه در زمان خود صرفه جویی کرده باشید میتوانید حبوبات را به صورت جداگانه داخل زودپز بپزید.
🔻 اگر مایل هستید که رنگ آش اصلا تیره نباشد بهتر است عدس را به صورت جدا بپزید و در آخر به آش اضافه کنید زیرا عدس باعث تیره شدن آش می شود. زیاد بودن سبزی هم از دیگر دلایل تیره شدن آش می باشد.