طرز تهیه آش بلغور
مواد لازم :
سیبزمینی و بادمجان از هر کدوم : یک عدد
پوره گوجهفرنگی: یک پیمانه
بلغور: یک پیمانه
لپه: یک چهارم پیمانه
لوبیا سبز نگینی شده: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
سبزی شامل:ریحان و تره: مقداری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
آب گوشت یا قلم مقداری
طرز پخت: * بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید. * سیبزمینی رو حبه قندی خرد کنید و کنار بگذارید. * پیاز را خلال کرده و سرخ کنید و نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی را هم اضافه کرده بعد بلغور را با کمی آب گوشت به همراه لوبیا سبز و پوره گوجه فرنگی به بقیهی مواد اضافه کنید. یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل سبز که ترجیحا تند باشه را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیبزمینی نرم بشه در این مرحله بادمجان را حبه قندی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد. سپس سیب زمینی که پخته شد لپه ی پخته شده را هم اضافه کنید. آخرهای پخت تره و ریحان خورد شده رو به قابلمه اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش زدن غذاتون آمادس
این آش خیلی لعابداره موقع پختن باید مواظب باشید تا غذا بخاطر لعاب بیشتر ته نگیره میتونید تو این غذا از بامیه هم استفاده کنید که خیلی خوشمزش میکنه