خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۲۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه سوپ میگو:

     مواد لازم

    میگو          300 گرم

    پیاز چه      5 شاخه

    سیر         1حبه

    سرکه       2 قاشق غذا خوری

    آب           1 پیمانه

    جعفری     50 گرم

    خامه         2 قاشق غذا خوری

    هویج نگینی شده  2 قاشق غذا خوری 

    ابتدا در ظرفی مناسب سرکه و نمک را به جوش می رسانیم و میگوها را در آن ریز می کنیم. 25 الی 30 دقیقه زمان می دهیم و بعد در آبکش می ریزیم. تمام مواد بجز میگو، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و می پزیم. در مرحله بعد سوپ را در دستگاه غذاساز ریخته و کاملا یک دست می کنیم. دوباره روی حرارت گذاشته، جعفری را ریخته و پنج دقیقه زمان می دهیم، سپس حرارت را خاموش کرده، میگو را افزوده و سوپ داغ را سرو می کنیم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۲۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ سفید با سس بشامل   

     

    مواد لازم 

    جو پرک         ۱۵۰ گرم 

    هویج درشت رنده شده       ۱۰۰ گرم    

    آب           ۱/۵ لیتر 

    قرص مرغ     ۳ عدد 

    فلفل قرمز     کمی 

    آب لیموی تازه     به میزان لازم

      

    مواد لازم برای سس بشامل 

    آرد    ۳ ق غ خ 

     کره و روغن از هر کدام    ۵۰ گرم

    شیر      ۷۵۰ میلی لیتر 

    طرز تهیه : 

    جو و هویج رنده شده را با آب قرص مرغ و فلفل قرمز بپزید بعد از پخت آبلیمو را اضافه کنید برای تهیه سس بشامل آرد روغن وکره را مخلوط کرده کمی حرارت دهید شیر را اضافه کرده مرتب هم بزنید تا غلیظ شود بعد داخل جو و هویج ریخته بگذارید کمی بجوشد تا جا بیافتد .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ پیازچه

    اب مرغ....1لیوان

    پیازچه....200گرم

    قارچ...150گرم

    هویج 2عدد

    جو پرک ...1/5پیمانه

    شیر...1لیوان

    خامه ...2 ق غ 

    ابلیمو...ب مقدار لازم 

    نمک و فلفل ...ب مقدار لازم

    طرز تهیه...

    ابتدا جو رو ب همراه اب مرغ و چند لیوان اب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد.سپس هویج رنده درشت رو ب مخلوط افزوده 

    در انتها قارچ و پیازچه های خرد شده رو ب همراه نمک و زردچوبه ب سوپ افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد ان گاه شیر رو اضافه کرده و بعد 5دقیقه ک شیر جوشیدزیر غذا رو خاموش کرده

    مقدار کمی از اب سوپ رو جدا کرده ب همراه خامه خوب بزنیدو بعد ان ب سوپ افزوده 

    ظرف رو در ظرف مناسب کشیده در صورت تمایل ابلیمو رو اضافه کرده

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     سوپ خوشمزه ذرت

    مواد لازم سوپ ذرت برای 4 تا 6 نفر :

    کنسرو ذرت اوکادو: 2 قوطی

    روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

    پیاز سفید متوسط: یک عدد، نگینی‌شده

    سیر: 2 حبه، رنده شده

    فلفل سفید: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    آب مرغ: یک‌و نیم لیتر

    خامه: یک‌دوم پیمانه

     

    روش تهیه سوپ ذرت :

    1- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

    2- سه‌چهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از 3 دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید. سوپ را 20 دقیقه بپزید.

    3- به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش ماست آذربایجان

    مواد لازم براي 4 تا 6  نفر

      2 لیتر آب

     1 کیلو ماست

     1 پیمانه برنج نیم دانه محلی

     1 پیمانه نخود آبگوشتی

     150 گرم گوشت چرخ کرده

    1 عدد پیاز

     1 عدد سیر کامل

     500 گرم سبزی آش

    1 عدد تخم‌مرغ

     به میزان دلخواه زردچوبه

    طرز تهیه:

    1.  ابتدا تخم‌مرغ را در یک کاسه کوچک خوب بزنید. در یک کاسه دیگر ماست را بریزید و آن را خوب هم بزنید، سپس تخم‌مرغ را داخل آن بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.

    2. برنج را که از قبل شسته و نیم ساعت آن را خیس کرده‌اید، به مواد اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.

    3. مواد را داخل یک قابلمه ترجیحاً نچسب بریزید. آب را هم اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید. به‌آرامی هم بزنید. تا زمانی که مایع دوغ موردنظر به جوش نرسد باید مرتب هم بزنید. در غیر این صورت مایع می‌برد.

    4. در این زمان سبزی آش خرد شده، نمک و سیر رنده شده را داخل آش بریزید و به‌آرامی هم بزنید. در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز رنده شده خوب مخلوط کرده و ورز دهید، سپس آن را به‌صورت کوفته‌های کوچک قلقلی درآورید.

    5. کوفته‌ها را داخل آش بریزید. بعد از 2 دقیقه که کوفته‌قلقلی‌ها کمی سفت شدند، حرارت را کم کنید و بگذارید آش جا بیفتد. حدود یک ساعت زمان لازم است.

    6.  بعدازآنکه آش آماده شد، آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کرده و سرو کنید.

    فوت و فن

    سبزی آش شامل گشنیز، تره، اسفناج، برگ چغندر و جعفری هستش

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ جو ی کِرِمی+ کلم بروکلی

    مواد لازم براي  6 نفر

    1000 گرم کلم بروکلی

    400 گرم بال و گردن مرغ

    6 ق س جو پرک

    یک لیتر شیر

    4 ق س کره نرم شده

    1 عدد پیاز خرد شده

    2 حبه سیر خرد شده

    3 ق غ خامه

    زیره، نمک وفلفل به 

    میزان لازم

    1  فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بروکلی ها  راکه از قبل شسته و خشک شده اند آغشته به روغن‌زیتون کنید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت 10-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بروکلی ها برشته شوند، سپس آنها را از فر درآورده،کنار بگذارید.

    2  در این فاصله قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کمی کره داخل آن بریزید، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از حدود 4-3 دقیقه که پیاز نرم شد، سیر و زیره را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید آرد را اضافه کنید. آن را هم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. بعد از حدود 2-1 دقیقه جو  را که از قبل خیس کرده بودید، همراه با بال و گردن مرغ داخل قابلمه بریزید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ و جو بپزند.

    3  شیر و خامه را با هم مخلوط کنید. حدود 20 دقیقه قبل از آماده شدن سوپ، مخلوط شیر و خامه را داخل قابلمه بریزید. بروکلی های برشته شده را هم بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. کمی صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. مرتب هم بزنید تا سوپ ته نگیرد. سوپ را بچشید و نمک و فلفلش را اندازه کنید.

    4  بعدازاینکه سوپ آماده شد، آن را داخل کاسه‌هایی که آماده کرده‌اید بریزید و همراه با سیب‌زمینی‌های برشته سرو کنید

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ استانبولی

    ماده اصلی این سوپ،‌ سیب‌زمینی استانبولی است. البته بهتر است آن را با سیب‌زمینی استانبولی كه كمی ته مزه شیرین دارد‌ یا آن را با سیب‌زمینی پشندی هم بپزید.

     این بستگی به انتخاب‌تان دارد. از آنجایی كه ماده اولیه این سوپ،‌سیب‌زمینی است،‌ بنابراین با خوردن هر قاشق آن، بخش عمده‌ای از نیاز بدن به ویتامین C تامین خواهد شد.

     اگر داخل این سوپ چند عدد سیب‌زمینی درسته با پوست بیندازید هم سوپ‌تان به لحاظ ظاهری زیبا می‌شود و هم اینكه مقدار ویتامین C بیشتری دریافت خواهید كرد.

     به این دلیل كه پوست سیب‌زمینی یكی از منابع اصلی ویتامین C است. مدت زمان لازم برای آماده شدن این سوپ،‌ 20 دقیقه است.

        مواد لازم

     .  سیب‌زمینی :  چهار تا شش عدد

     .  روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری

     .  پیاز خرد شده : نصف فنجان

     .  سینه مرغ : یك چهارم بدون چربی

     .  آرد سفید : سه قاشق غذاخوری

     .  شیر : دو لیوان

     .  هویج : سه عدد بزرگ

     .  پنیر چدار به مقدار دلخواه

     .  نمك، ‌فلفل و دیگرادویه‌ها بسته به ذائقه به مقدار دلخواه

      .  سبزی معطر برای تزئین سوپ نوع و مقدار آن به دلخواه شما بستگی دارد . 

      طرز تهیه

    1- سیب‌زمینی‌ها را كاملا شسته و بگذارید با پوست بپزند. سینه مرغ را هم بخارپز كنید. پیازها را با روغن زیتون تفت  دهید و در ظرفی دیگر آرد را با شیر مخلوط كنید و به‌آرامی هم بزنید كه ذرات آرد داخل شیر گلوله نشود.

    2- بعد از یكنواخت شدن ساختار شیر و آرد،‌ پنیر را به ظرف اضافه كرده و هم بزنید. كمی آب به مجموعه اضافه كنید. سینه مرغ پخته را ریش‌ریش كرده و همراه با هویج خام رنده شده به آن اضافه كنید.

    3- بعد از اینكه سیب‌زمینی‌ها كمی نیم‌پز شدند، ‌آنها را با پوست به سوپ اضافه كنید. بگذارید این مواد جوشیده و قوام بیاید. آن را داخل ظرف ریخته و با سلیقه خودتان تزئین كنید.

     نکات : 

    نكته 1)  می‌توانید هم سیب‌زمینی‌ها را به همان شكل به سوپ اضافه نكنید. یك یا دو عدد از آنها را رنده كرده و برای قوام بیشتر به شیر اضافه كنید.

    ‌نكته 2)  یك عدد هویج را هم می‌توانید با پوست بخارپز كرده و بدون رنده كردن یا پوست كندن برای تزئین به سوپ اضافه كنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ سبزیجات خلالی😊

    پیاز رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن ذرت و کمی کره تفت میدیم ،

    پیاز فقط در حدی تفت داده بشه که کمی سبک بشه و قرار نیست طلایی بشه،سیب زمینی و هویج ،زردک،ساقه سبز و سفید تره فرنگی و ساقه کلم بروکلی هم خلالی میکنیم

    ،به پیاز اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زیره و زردچوبه به همراه عصاره مرغ یا آب مرغ اضافه کرده،برای اینکه سوپ عطر بهتری بگیره پودر ترخون هم میریزیم،میزاریم سبزیجات با شعله متوسط پخته بشه و سوپ جا بیوفته،در صورت تمایل میتونید از مرغ هم داخل سوپ استفاده کنیم و برای لعاب بیشتر سوپ میتونید در اول پخت سوپ همراه پیاز یک قاشق ارد هم بریزیم تفت بدیم ..قبل از سرو سوپ هم چنتا گل کلم بروکلی رو داخل سوپ میندازیم  و بعد از چند دقیقه میتوتید سوپ رو بخورید

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع سوپ

    سوپ شیر      

    جو پوست کنده  ......     2 پیمانه  

    قلم گوساله   ......    نصف قلم 

    پیاز   ......  1  عدد متوسط 

    هویج   .....    2  عدد متوسط 

    قارچ   ......    1  پیمانه 

    شیر  ......   3  لیوان 

    جعفری  ......    2  پیمانه 

    نمک و فلفل و زرد چوبه  .....    بمقدار لازم 

    شکر  ......   بمقدار لازم در صورتیکه دوست داشته باشید سوپ رو شیرین میل کنید .

    جو پوست کنده را چند ساعت خیس میکنیم و بعد با قلم گوساله و پیاز نگینی داخل قابلمه ریخته و دو لیتر آب اضافه میکنیم و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم و وقتیکه جوش آمد کف روی آن را جمع کرده و میگذاریم کم کم بجوشد و بپزد .حدوا 3 یا 4 ساعت طول میکشد . 

    قلم به  این سوپ طعم عالی میدهد ولی اگر احیانا قلم دوست نداشتید یا وقت کم داشتید از مرغ یا قلم گوسفند نیز میتوانید استفاده کنید و بجای جو پوست کنده از جو پرک استفاده کنید . 

    وقتیکه مواد پخت هویج را نگینی و قارچ را هم ورقه ای خرد میکنیم و اضافه میکنیم .

    البته قارچ سلیقه ای ست . 

    بعد از اینکه هویج و قارچ هم پخته شد شیر را گرم کرده و به سوپ اضافه میکنیم تا با هم بپزند و سوپ جا بیفتد . 

    توجه داشته باشید کا بخاطر استفاده از جو از اول پخت باید بطور مداوم با کفگیر چوبی سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد مخصوصا بعد از اضافه کردن شیر . 

    داخل سوپ شیر سبزی نمیریزیم و تنها روی سوپ از جعفری ریز خرد شده استفاده میکنیم که بوی جعفری و سوپ شیر بسیار دلچسب و اشتها آور میشود . 

    بعد از جا افتادن سوپ  نمک را اضافه کرده و در ظرف مناسب سرو کرده و با جعفری خرد شده تزیین کرده و میل  بفرمایید . 

    اگر شیرین دوست داشتید میتوانید برای خودتان شکر بریزید . شیرینش هم خوشمزه ست . 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ زرشک

    مواد لازم :

     سينه مرغ  300 گرم

     جعفري خردشده  150 گرم

     قارچ خردشده  100 گرم

     رب گوجه‌فرنگي  دو قاشق سوپخوري

     آرد گندم  دو قاشق سوپخوري

    آبليمو سه قاشق سوپخوري

    زرشك 200 گرم

    پياز يك عدد

    هويج 100 گرم

    سيب‌زميني 80 گرم

    روغن مايع نصف پيمانه

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه سوپ زرشک :

    پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ،  نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آش_عدس_انار 

    📣 بهترین آش برای شب های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش‌طعم که می‌تواند یک‌شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.

    🔴مواد لازم برای 4 نفر🔴 🌶

     500 گرم سبزی آش

    1 پیمانه عدس پیمانه برنج پیمانه انار خشک

    1 عدد پیاز

    4 حبه سیر

    به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن

    🔴طرز تهیه🔴 🍲 

    1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.

    2. حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.

    3.  در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.

    4.  حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.

    5.  وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد.

    6.  نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.

    🔴نکته🔴 🚦 

    این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    #سوپ قارچ و جو پرک 

    سوپ قارچ جو پرک پیش غذایی مناسب و خوشمزه در این روزهای سرد است .

    آماده سازی : 15 دقیقه  

    پخت : 30 دقیقه  

    موردمصرف : پیش غذا  

    مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ جو پرک برای 3 نفر :

     پیاز خرد شده 1 عدد

    سیب زمینی خرد شده  1 عدد

     هویج خرد شده 2 عدد

     جو پرک خیس شده 1 پیمانه

    عصاره مرغ 2 عدد

    قارچ خرد شده 1 پیمانه

    جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری

     

    طرز تهیه سوپ قارچ جو پرک :

    ابتدا پیاز را در روغن تفت داده بعد سیب زمینی سپس هویج را اضافه میکنیم.

    بعد قارچ را میریزم، تفت داده تا کاملا آب آن تمام شود سپس عصاره مرغ را اضافه و حدود 3 لیوان آب میریزیم تا مواد شروع به جوشیدن و پختن کند.

    بعد از اینکه هویج تقریبا پخته شد جوپرک را اضافه می کنیم مدت زمان زیاد نمی برد چون از قبل خیس بوده است.

    سپس نمک ، فلفل و آبلیمو و همین طور جعفری را می ریزیم بعد از چند دقیقه می گذاریم با حرارت کم سوپ آماده شود

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ_قارچ_و_مرغ

    مواد لازم:

    • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

    • 250 گرم ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان

    • نمک و فلفل به اندازه کافی

    • 2 قاشق غذا خوری کره 

    • 3 حبه سیر خرد شده

    • 200 گرم قارچ 

    • 1 عدد پیاز خرد شده

    • 3 عدد هویج خرد شده

    • 2 ساقه کرفس، خرد شده

    • نصف قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده

    • یک چهارم فنجان آرد 

    • 4 فنجان آب مرغ

    • 1 عدد برگ بو

    • نصف فنجان شیر پرچرب

    • 2 قاشق غذا خوری برگ جعفری تازه خرد شده

    • کمی رزماری 

    وجود ادویه ها اختیاری است برحسب مزاج خود میتوانید آنها را حذف کنید.

    ✔️✔️طرز تهیه:

    • روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار داده و ران‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کرده و اضافه کنید. مرغ‌ها را حدود دو تا سه دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید.

    • کره را در قابلمه روی حرارت متوسط آب کرده و سیر، قارچ، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کرده و حدود 3-4 دقیقه تفت بدهید و بعد آویشن را برای عطردار کردن آن افزوده و حدود یک دقیقه دیگر تفت بدهید.

    • آرد را در کمی کره تفت بدهید تا کمی قهوه‌ای شود و بعد آب مرغ، برگ بو و ران مرغ را افزوده و به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که سوپ شما کمی غلیظ شود.

    • حالا نوبت شیر است. آن را هم یکی دو دقیقه‌ای در مخلوط هم بزنید و بعد نمک و فلفل را به آن بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ بود می‌توانید شیر بیشتری اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسید.

    • سوپتان آماده است.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش_ساك  گرگان 

    مواد لازم برای 4 نفر

    200 تا 400 گرم             اسفناج تازه

    2/ 1 فنجان                   لپه

    6 قاشق غذاخوری        پیاز داغ

    5 قاشق غذاخوری         آرد برنج

    1/4 فنجان                   آبغوره یا آبلیمو

    10 فنجان                     آب

    200 گرم                      گوشت چرخ کرده گوساله برای کوفته قلقلی 

    نعنا داغ                       به مقدار لازم

    سیر داغ                      به مقدار لازم

    2 قاشق چایخوری         زعفران آب شده

    طرز تهیه:لپه را شسته در قابلمه می ریزیم.اسفناج را پاک کرده، شسته و خرد می کنیم (طرز آماده کردن اسفناج) و به لپه اضافه می کنیم.آب را اضافه کرده و سر گاز گذاشته و به جوش می آوریم.گوشت را به صورت کوفته قلقلی درست کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. می توان گوشت قلقلی ها را در تابه با کمی روغن سرخ کرده و به آش اضافه کرد.

    وقتی کوفته ها پخت، آرد برنج را در کمی آب سرد حل کرده و توی آش می ریزیم و برای چند دقیقه می پزیم تا آش غلیظ شود.سپس نمک و آبلیمو را بسته به ذائقه اضافه می کنیم.

    در نهایت آش را در کاسه بزرگ یا تک نفره ریخته و با پیاز داغ، سیرداغ و نعنا داغ تزئین و سرو می کنیم.

    مدت پخت این آش یک ساعت می باشد.

    نکته ها:1-در آش اگر از کوفته قلقلی استفاده می کنید می توانید کوفته ها را از قبل آماده و فریز کنید و در موقع لزوم استفاده کنید.

    2-اگر آش رقیق بود به آن آرد بیشتری اضافه کنید.

    3-همیشه غذا را در مراحل مختلفِ پخت بچشید و در صورتِ لزوم نمک و ادویه ی آن را بنا به دلخواه تنظیم کنید.

    4-نخود این غذا را می توان به صورت دیگری نیز آماده کرد. نخود را از 24ساعت قبل در مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت در آبکش بریزید. سپس نخودها را روی تخته بریزید و با پشت هاون یا وردنه روی آن بکشید تا پوستشان جدا و دولپه شود. تمام نخودها را به همین ترتیب دولپه کنید.نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع سوپ

    سوپ زرشک

    مواد لازم :

     سينه مرغ  300 گرم

     جعفري خردشده  150 گرم

     قارچ خردشده  100 گرم

     رب گوجه‌فرنگي  دو قاشق سوپخوري

     آرد گندم  دو قاشق سوپخوري

    آبليمو سه قاشق سوپخوري

    زرشك 200 گرم

    پياز يك عدد

    هويج 100 گرم

    سيب‌زميني 80 گرم

    روغن مايع نصف پيمانه

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه سوپ زرشک :

    پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ،  نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سوپ_قرمز

    این یک غذای ترکیه ای است که بسیار مقوی و خوشمزه است. فقط یک عیب داره و اون اینه که چشم ایرانی در نظر اول اون رو به شکل رب می بینه در حالی که اصلا رب نداره. برای بچه ها بدلیل نداشتن رب ، غذای بسیار سالمیه ( مگر اینکه شما ربهاتون رو خونگی درست کنید!!!)وبخاطر داشتن عدس و اب قلم در سرما خوردگیها معجزه می کنه.

    مواد لازم :

    دال عدس ( عدس قرمز )........... نصف فنجان

    سیب زمینی کوچک ................ یک عدد

    چغندر قرمز ....................... یک عدد

    پیاز متوسط ...................... یک عدد

    آب قلم یا آب مرغ ............... دو پیمانه

    نمک و فلفل قرمز .............. دلخواه

    گشنیز خرد شده .............. 1 ق غ

    روغن زیتون .................... 3 ق غ

    کره یا خامه ..................... ا ق غ

    طرز تهیه:

    چغندر را نگینی ریز خرد کنید و با یک پیمانه آب بگذارید کاملا بپزد.

    پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با روغن زیتون تف دهید. سیب زمینی را نگینی درشت خرد کنید و با عدس به پیاز اضافه کنید و با آب قلم و دو پیمانه آب اضافه بپزید.

    وقتی کاملا پخت چغندر پخته را با آب خودش میکس کنید و به سیب زمینی و عدس ( که آنها هم تقریبا له شده اند ) اضافه کنید.نمک و فلفل سوپ را بنا به ذائقه تون اندازه کنیدو سپس کره یا خامه را اضافه کنید و با آبلیموی تازه سرو کنید. روی سوپ با گشنیز تازه تزیین می شود که من چون تو خونه نداشتم نعنا رو واسه 

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۰:۲۲
  • ۱۹:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ_ذرت_و_ترخون

    🔴مواد لازم برای۶ نفر🔴 🍅

    ذرت (حدوداً 3 فنجان دانه ی ذرت)   ۴ عدد

    کره   ۳ قاشق غذا خوری

    پیاز (خرد شده)   ۱ فنجان

    پیاز رازیانه (خرد شده)   ۱ فنجان

    سیر (خرد شده)  ۲ حبه

    برگ بو خشک   ۳ عدد

    سیب زمینی کوچک (پوست کنده و خرد شده)   ۴ عدد

    نمک    به مقدار لازم

    ترخون (تازه و خرد شده)  ۲-۱ قاشق غذا خوری

    آبلیمو   ۲ قاشق غذا خوری

    🔴طرز تهیه🔴 🍲

    ۱- هنگامی که دارین ذرت ها رو می پزین پیاز، سیب زمینی و پیازهای رازیانه رو آماده کنید!

    ۲-  اگه از ذرت تازه برای این سوپ استفاده می کنید، می تونید ذرت رو اول بپزید یا این که این کار رو نکنید. من اول ذرت ها رو کباب می کنم تا مزه ی بهتری به سوپمون بده. 

    ۳- برای کباب کردن، پوست ذرت ها رو نکنید و بزارید روی ذرت بمونن و ذرت ها رو مستقیماً روی شعله ی زیاد بگیرید تا زمانی که پوسته ی ذرت ها بریان بشن، حدوداً 10 تا 15 دقیقه. بعد اونا رو از روی شعله بردارین و بزارین یکم خنک شن، حالا پوسته و موهای ذرت ها رو جدا کنید!

    ۴- دانه های ذرت رو از ساقه ها جدا کنید. دانه ها رو تو یه ظرف دیگه بزارین. ساقه ها رو دور نریزین.

    ۵- ساقه های ذرت ها رو دو نیم کنید. اونا رو با 6 فنجان آب و برگ بوها داخل یه قابلمه قرار بدین. بزارین بجوشن، بعد در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین حدود 30 دقیقه آروم بپزن

    ۶- اگه این مرحله رو انجام ندین باید 1 لیتر عصاره ی مرغ یا سبزیجات به اضافه ی 2 فنجان آب به جای عصاره ی ذرت استفاده کنید.

    ۷- داخل یه قابلمه کره رو با حرارت ملایم رو به بالا آب کنید. تکه های پیاز وپیازهای رازیانه رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تا وقتی که شفاف بشن اونا رو تفت بدین. سیرها رو اضافه کنید و یه دقیقه ی دیگه همه ی مواد رو تفت بدین.

    ۸- آبلیمو رو داخل قابلمه اضافه کنید و با شعله ی ملایم بزارین نیم ساعت بپزن. وقتی مواد دارن می جوشن ساقه های ذرت رو از بقیه مواد جدا کرده و اونا رو دور بریزین. پیاز ها و تکه های پیاز رازیانه و سیب زمینی ها رو به قابلمه اضافه کنید.

    ۹- بعداً عصاره ی ذرت رو همراه با برگ های بو اضافه کنید. خوب به هم بزنید و نمک رو برای مزه دار کردن اضافه کنید. چون ذرت ما بدون نمک بود شاید به نمک بیشتری نیاز داشته باشید. به مدت 20 دقیقه تا وقتی که سیب زمینی ها خوب پخته بشن بزارین به آرومی بجوشن. 

    ۱۰- ذرت ها رو اواخر پخت به قابلمه اضافه کنید و بزارین چند دقیقه خوب بپزن. 

    ۱۱-  در مرحله ی آخر ترخون ها رو به بقیه ی مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

    🔴سایر نکات🔴 🚦

    به جای ذرت تازه میتونید از ذرت کنسرو شده هم استفاده کنید، در این صورت تو آخرین مرحله ی پخت به جای اضافه کردن ذرت ها تو دقایق آخر یکم زودتر ذرت ها رو اضافه کنید.

    مزه ی ذرت و ترخون توی این سوپ فوق العاده میشه، اگه شما جزو اون دسته آدمایی هستین که ترخون دوست ندارین می تونین به جای اون از آویشن یا ریحان استفاده کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش_لاهیجانی_ها

    مواد لازم برای 4 نفر

    200 گرم جو پوست کند‌ه400 گرم سبزی آش2 /1 پیمانه لوبیا قرمز2 /1 پیمانه نخود1 پیمانه آب گوشت2  /1 پیمانه عدس2 عد‌د پیاز5 عد‌د سیربه میزان لازم نعنا خشک1 پیمانه کشکبه میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

    طرز تهیه:

    1. همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید و سپس بگذارید بپزد. البته عدس احتیاجی به خیس شدن ندارد.

    2.  جو پوست کنده را با سه لیوان آب در یک قابلمه مناسب بگذارید روی حرارت کم بپزد.

    3.  وقتی جو پخت، حبوبات پخته شده را به همراه آب گوشت و عدس به جو اضافه کنید.

    4.  حالا سبزی آش را بریزید.

    5.  وقتی سبزی آش پخت، یک پیاز را نگینی خرد کنید و با نعنا و زرد چوبه تفت دهید و سپس به آش اضافه کنید تا رنگش عوض شود. با پیاز باقیمانده و سیر، پیاز داغ و سیر داغ درست کنید.

    6.  وقتی آش خوب جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و با نعنا داغ، سیر داغ ، پیاز داغ و کشک تزیین کنید. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #آش_شله_قلم_کار

    نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس میکنیم.. با میزان کافی اب حبوبات رو میپزیم.. عدس و برنج و بلغور گندم پخته شده رو به حبوبات اضافه میکنیم.. گوشتی رو که با پیاز و سیر و ادویه خوب پخته شده رو از اب گوشت جدا میکنیم و با گوشت کوب خوب میکوبیم و همراه اب گوشت صاف شده به اش اضافه میکنیم.. بعد از اینکه جوش اومد سبزی اش رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم اش جا بیفته.. پیاز و سیر سرخ شده فراوان و دارچین و فلفل فراموش نشه...

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش گوجه‌فرنگی و بادنجان 

    مواد لازم

    لوبيا چشم بلبلي 80 گرم

    نمک به مقدار لازم

    بادنجان (نگيني خرد و تلخي گرفته شده) 4 عدد

    روغن مايع به مقدار لازم

    گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)  250 گرم

    پياز (رنده و آب گرفته شده)  1 عدد

    زردچوبه (پودرشده)  1 قاشق چايخوري

    برنج (نيم دانه) 100 گرم

    سبزي آش (پاک و خردشده)  300 گرم

    گوجه فرنگي (پوره شده)  800 گرم

    استاک گوشت دو پیمانه

    پيازداغ  50 گرم

    پودر آويشن یک دوم قاشق چايخوري

    آبغوره 60 ميليليتر

    نعناع داغ مقداري براي تزيين

    * سبزي آش شامل تره (50 گرم)، جعفري (200 گرم) و اسفناج (250 گرم) است.

    1. لوبيا چشم بلبلي خيس و آبکش شده را در قابلمه اي حاوي مقداري آبِ جوش، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا نيم پز شود. در اواخرِ پخت، کمي نمک به آن بيفزاييد، سپس آن را آبکش کنيد.

    2. بادنجان هاي تلخي گرفته شده را در تابه اي حاوي روغن داغ سرخ کنيد، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغنِ اضافي آنها گرفته شود.

    3. در ظرفي، گوشتِ چرخ کرده، پياز، زردچوبه و نمک را با يکديگر مخلوط کرده و با دست ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند.

    4. کفِ دستتان را با مقداري روغن مايع چرب کنيد. از مايه آماده شده به اندازه ‏هاي کوچک برداشته و به شکل کوفته‏ ريزه درآوريد. کوفته ريزه ها را در قابلمه اي کوچک حاوي روغن داغِ فراوان سرخ کنيد سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‏ها گرفته شود.

    5. لوبيا چشم بلبلي نيم پز و آبکش شده را به همراه برنج شسته شده، سبزي آش، بادنجان سرخ شده، کوفته ريزه ها، پوره گوجه فرنگي، استاک گوشت، نيمي از پيازداغ، آويشن و نمک در قابلمه اي ريخته و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش آيد، سپس حرارت را ملايم کنيد تا آش به مدت یک ساعت بپزد و کاملاً جابيفتد. پس از جاافتادن، آش گوجه فرنگي و بادنجان را در ظرف موردنظر ريخته، آبغوره را به آن افزوده و با بقيه پيازداغ و نعناع داغ تزيين و سرو کنيد.

    نکته

    1.در صورت عدم دسترسي به استاک گوشت، ميتوانيد از همان مقدار آب به همراه يک عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنيد.

    2.در زمانِ تفت دادن پيازداغ، کمي زردچوبه به آن بيفزاييد.

    3.در صورتی که از قرص عصاره گوشت استفاده میکنید،نمک رو حذف کنید،چون قرص عصاره حاوی نمک هست.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان