خانه
9.11K

انواع ادویه جات و مزاج آن ها

  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۴/۶/۳۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    انواع ادویه جات و مزاج آن ها

    .

    ادویه جات مواد معطری هستند که برای رنگ و طعم غذا استفاده می شوند و عموما از طبع گرم و خشک برخوردار هستند و از این رو، نباید در مصرف آن ها زیاده روی کرد.

    .

    رعایت این امر هم غذا را خوش مزه و خوش رنگ می کند و هم بدن انسان را از این که دچار آسیب یا بیماری شود محافظت می کند. هم چنین از ادویه جات می توان برای تعادل غذاهای سرد استفاده کرد و مزاج آن ها را تغییر داد.

    .

    زیاده روی در استفاده از ادویه جات ناراحتی کبدی و پوستی را سبب می شود. بر این اساس، ادویه جات باید در حد متعادل و متعارف استفاده شود.

    .

    ادویه جات نوع مزاج

    .

    اسطو خودوس ⬅️گرم وخشک

    آویشن.⬅️گرم وخشک

    بادرنجبویه⬅️ گرم وخشک

    برگ بو⬅️گرم وخشک

    تخم کافشه⬅️ گرم وخشک

    خردل⬅️ گرم وخشک

    دارچین⬅️ گرم وخشک

    رزماری⬅️ گرم وخشک

    زردچوبه⬅️ گرم وخشک

    زعفران⬅️ گرم وخشک

    زنجبیل⬅️ خيلى گرم وخشک

    زیره ⬅️گرم وخشک

    سماق ⬅️سرد وخشک

    سیاه دانه⬅️ گرم وخشک

    فلفل⬅️ گرم وخشک

    قهوه.⬅️گرم وخشک

    کاکائو.⬅️گرم وخشک

    گل گاوزبان.⬅️گرم وتر

    تندوری⬅️.گرم وخشک

    گلپر..⬅️گرم وخشک

    میخک.⬅️گرم وخشک

    نشاسته.⬅️سردوخشک

    نمک.⬅️گرم وخشک

    نمک دریا.⬅️گرم وخشک

    هل.⬅️كمى گرم وخيلى خشک

    وانیل.⬅️گرم وخشک

    انواع ادویه جات و مزاج آن ها

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان