خانه
55.9K

انواع بورانی

  • ۰۲:۰۸   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     بورانی انواع مختلفی داره و هر کدوم از ما به روشی آنها رو درست و یا تزیین میکنیم
  • leftPublish
  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    خوندن این مقاله هم خالی از لطف نیست:


    8 راز یک بورانی خوش طعم -


    نکات مهم آشپزی - بورانی در گروه پیش‌غذاها جای می‌گیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در کشورهای حاشیه مدیترانه و به‌خصوص ترکیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده می‌شود. در شمال آفریقا نیز پیش‌غذاهایی به نام بورانی وجود دارد که در بیشتر آنها از زیتون استفاده می‌شود. با اینکه انواع بورانی با سبزی‌های پخته تهیه می‌شوند اما ماست و خیار نیز نوعی بورانی سرد است که توصیه می‌شود برای هر چه خوشمزه‌ترشدنش از شوید، نعناع خشک و کمی گردو استفاده شود. در میان انواع بورانی، بورانی اسفناج، کدو حلوایی، لبو و بادمجان هم خوشمزه‌تر هستند و هم رایج‌تر که برای تهیه‌شان بهتر است نکته‌هایی را در نظر بگیرید :

    1 - هر ماستی را برای هر بورانی‌ای نباید استفاده کرد زیرا طعم ماست در حاصل کار تاثیر بسیاری خواهد داشت. به‌طور مثال بهتر است به بورانی اسفناج، ماست موسیر و به بورانی بادمجان، ماست خامه‌ای و به بورانی لبو، ماست شیرین بزنید تا طعم آن منحصر به فرد شود.

    2 - اگر می‌خواهید بورانی لبو تهیه کنید لبوها را به مربع‌های ریز تقسیم کنید و آنها را رنده نکنید. به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد کرد.

    3 - کافی است لبو را با آب بپزید. لزومی ندارد به آن شکر اضافه کنید. طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی کافی است.

    4 - اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز کنید اما کدو حلوایی را باید کاملا بپزید و با کمی کره تفت دهید سپس به‌صورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید.

    5 - هنگامی که می‌خواهید بورانی بادمجان تهیه کنید بادمجان‌ها را حتما کباب کنید و از سرخ‌کردن آنها بپرهیزید. یادتان باشد طعم بادمجان کباب‌شده در طعم بورانی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

    6 - برای هرچه خوشمزه‌ترشدن بورانی‌ها، بهتر است به بورانی بادمجان، سیر تازه، به بورانی اسفناج نعناع و گل سرخ و به بورانی کدو حلوایی، کمی شکر و زعفران اضافه کنید.

    7 - خلاصه اینکه بورانی پیش غذایی ساده است که به کمک آن می‌توان میز غذا را رنگین کرد اما در صورت اضافه آمدن، باید آنها را در ظرف دردار در یخچال نگه داشت تا طعم سایر موادغذایی را به خود نگیرند.

    اگر فشارخون دارید
    بورانی اسفناج، بهترین گزینه برای شماست زیرا سبزی‌های برگ سبز تیره به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کرد البته بهتر است در تهیه آن حتما از سیر تازه استفاده کنید تا خوردن این سبزی به کاهش فشارخونتان کمک کند.

    لاغر هستید
    بهتر است در میان بورانی‌ها، بورانی لبو و کدو حلوایی را انتخاب کنید که پرکالری‌تر هستند البته بهتر است در تهیه آنها از ماست خامه‌ای استفاده کنید که در واحد حجم میزان انرژی دریافتی‌تان را افزایش دهد.

    اضافه وزن دارید
    بهتر است بورانی بادمجان را انتخاب کنید البته ماست اضافه‌شده به این بورانی بهتر است از نوع بدون چربی باشد تا به این ترتیب میزان کالری دریافتی‌تان به حداقل ممکن برسد.
  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم تو نت بود:

    بورانی بروکلی:



    مواد لازم:

    کلم بروکلی

    ماست

    سیر ( در صورتیکه سیر دوست ندارید می تونید حذفش کنید یا از پودر سیر استفاده کنید )

    نمک و فلفل

    نعناع و آویشن



    * اول بروکلی ها رو بشورید و چند تیکه کنید .

    * بعد بریزید توی قابلمه آبجوش تا بپزه. کلم بروکلی معمولا" خیلی زود می پزه تقریبا" ۱۵-۱۰ دقیقه بیشتر طول نمی کشه .

    نکته : همونطوری که قبلا" هم در مبحث بورانی ها توضیح دادم من مقدارهای بروکلی و ماست و سیر رو ننوشتم چون مقدار همه اونها بستگی به ذائقه شما داره .
    بعد آبکش کنید و بریزید توی غذاساز تا خرد بشن ( اگه خواستید سیر هم استفاده کنید در این مرحله همراه با بورانی ها توی غذاساز بریزید تا خرد بشن )
    مثل بقیه بورانی ها با توجه به ذائقه خودتون ماست و نمک و فلفل بریزید . اگه دوست داشتید می تونید کمی آویشن و نعناع هم اضافه کنید .
    * این بورانی جز اون دسته بورانی هایی هست که فوق العاده مفیده پس سعی کنید توی رژیم غذایی خودتون و فرزندان دلبندتون جایی براش باز کنید .
  • ۱۶:۱۹   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    من بورانی بادمجان خیلی دوست دارم.
    عزیزم می شه طرز تهیه اش رو بزاری برام؟
    من تو رستوران گیلانه خوردم
  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    منم بورانی خیلی دوست دارم
  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ساناز جون بورانی بادمجون کبابی رو تو صفحه پیش گذاشتم
  • leftPublish
  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۲/۶/۵
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    آره خیلی هم عالی نوشتی الهه جونم
  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۲/۶/۵
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    چقدر بورانی من نمی دونستم که انقدر بورانی داریم
  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۲/۶/۵
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    مرسی الهه جون
  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۲/۶/۵
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ممنون از الهه بابته وقت و انرژی ک میزاره واسمون
  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۲/۶/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    خواهش میکنم بهارک جون
    فقط کاش بقیه هم یه کم همکاری میکردن و از تجربه ها و روشهاشون میگفتن
    اینطوری فقط من سخنگو نبودم و خیلی بهتر بود
    نمی دونم چرا یخ بقیه آب نمیشه
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۲/۶/۶
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    آخه من مجردم و جز تخم مرغ درست کردن و استامبولی پختن و اگه مهمون ویژه داشته باشم ماکارونی پختن کاری بلد نیستم که بخواهم در اختیار خانم باتجربه ای مثل شما قرار بدم عزیزم
  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۲/۶/۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مروارید جون ببخشینا اینا همش بهونه است ...من دوستی دارم که مجرده و تازه شاغله اما تو سایتی که با هم هستیم راه به کسی نمیده ..تا دستور جدیدی باشه اون اولین نفره که درست میکنه ....

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۲/۶/۶
    avatar
    یکی تا
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    منم مجردم و تا حالا کسی همچین تلنگری بهم نزده بود از این به بعد غذا درست میکنم الهه جججججججججججججججججونم
  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۲/۶/۶
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    آخه ماشالله دست و پنجه ی تو الهه جونم مگه میزاره
    آدم اعتماد به نفسشو از دست میده
    من هم والله تا حالا فقط بورانی اسفناج درست کردم و اینکه بادمجون کبابی رو با ماست قاطی کردم و خیلی دوس داشتم
  • ۲۳:۱۹   ۱۳۹۲/۶/۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    باران از دست تو
    دختر باز تو بادمجون رو با ماست قاطی کردی ...من چی بگم که تا حالا به بادمجون آلرژی داشتم و آفت میزدم تازه فهمیدم بادمجون یعنی چی ...در اولین فرصت باید این بورانی بادمجون رو بدرستم تا ناکام از دنیا نرم
  • ۰۸:۳۲   ۱۳۹۲/۷/۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     بالاخره منم بورانی بادمجون درست کردم ....بادمجون کبابی و نمک و فلفلو یه حبه سیر و ماست و نعنا خشک....
    تزیینم منو کشته.... برا مهمونی مامانم رنگام رو بردم اونجا .. زعفرونمم یهو ریختم تو غذام برا همین با ماست ساده اینو کشیدم هههههه
  • ۰۹:۱۱   ۱۳۹۲/۷/۲
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    وای باسد خیلی خوشمزه بوده باشه ها الهه

    الهه جون میشه طرز تهیه میرزاقاسمی و برامو بزاری با طرز تهیه خورشت بامیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مهتا جون
    من خودم تا حالا میرزا قاسمی درست نکردم چون چندین سال به بادمجون حساسیت داشتم و تازه بادمجون خور شدم اما از تو نت اگه دستور خوبی دیدم چشم میذارم
    راستش من چون همسری زیاد بامیه دوست نداره اونم تاحالا درست نکردم....

  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۲/۹/۲۰
    avatar
    باران
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست
    هنرمند جان بیا چند دستور غذایی بده مارو خوشحال کن
  • ۰۲:۳۱   ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    avatar
    tania
    کاربر جديد|5 |4 پست
    منم بورانی بادمجون درستیدم خیلی هم دوست دارم ب شرطی ک حتما با ماست پرچرب باشه وسیر ونمکش هم اندازه باشه.
    بورانی اسفناجم خوراک روزای رژیممه.هم شکم پرکنه هم خوشمزه
    بورانی لبو رو امتحان نکردم..
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان