دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه
ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی خوشمزه رو آموزش بدیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و بامیه :
بامیه سبز و سالم ۱ کیلو
سرکه به میزان لازم
نمک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سبز قلمی تند ۱۰ عدد
ترخون ۷ یا ۸ شاخه
سیر یک بوته
گلپر ۱ قاشق چایخوری
قارچ ۵ تا شش عدد بزرگ
نکته: میتونید قارچ هم نریزید. در این صورت ترشی بامیه خواهید داشت.
روش تهیه ترشی قارچ و بامیه :
بامیه رو بشورید. سیر رو پوست بگیرید. بعضی فلفل ها رو نصف کنید و با بقیه مواد بریزید داخل ظرف مورد نظرتون و تا لبه ی ظرف از سرکه پر کنید.
اگه سرکه خیلی تند بود و دوست داشتیم ترشی ملایم تر بشه یه نصف استکان آب بهش اضافه کنید.
البته بهتره قبلا سرکه و آب را بجوشونین و بذارین سرد بشه.
یه پلاستیک فریزر روی ظرف بزارین بعد در ظرف رو ببندین تا هوا نکشه و ظرف رو برای چند ثانیه برعکس کنید تا از کپک زدنش جلوگیری بشه!
یه جای خنک بذارین (من گذاشتم تو یخچال) تا حسابی جا بیفته.
تقریبا ۱ ماه بعد آماده است !
راستش از قارچ زیاد خوشم نیومد ولی بامیه ها عالی بود. می تونین قارچ نریزین تا ترشی بامیه ساده داشته باشین.
فواید مهم بامیه :
از خوردن بامیه، ممکن است همه افراد یا حداقل بسیاری از جوانان استقبال نکنند، اما آن دسته که در میان سبد علایق خود چنین ماده غذایی مؤثری را میگذارند، علاوه بر زیبایی پوست، بسیاری از امراض را نیز درمان کرده یا از ابتلا به آنها پیشگیری میکنند.
در ادامه مهمترین خواص بامیه را بخوانید.
◊ طبع بامیه سرد و تر است.
◊ جوشاندهی میوهی نارس بامیه مقوی و نرم کننده است.
◊ مدر است برای کسانی که سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می کنند بامیه را آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند.
◊ ضماد التیام دهندهی زخم است.
◊ برای درمان سفلیس از جوشانده ریشه بامیه استفاده شود (۳۰ گرم در یک لیتر آب هر شش ساعت یک لیوان میل شود.)
◊ یکی از مضرات بامیه زیاد کننده عرق است.
◊ لعاب بامیه برای کسانی که زخم اثنیعشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.
◊ خوردن بامیه خونریزی سینه را برطرف می کند.
◊ جوشانده بامیه سنگ مثانه را دفع می کند.
◊ جوشانده گل بامیه ضدسودا می باشد. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سیسی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود.
◊ دمکرده تخم بامیه ضدتشنج است. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سیسی آب.
◊ بامیه ممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد.
◊ مصرف بامیه به پوست لطافت می بخشد.
◊ کسانی که دچار کمخونی هستند حتماً بامیه استفاده کنند چون بامیه دارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می باشد.
◊ در برگ و ساقه بامیه مقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا تر مفید است.
◊ بامیه تقویت کنندهی بینایی می باشد.
◊ بهخاطر وجود ویتامین B1 در بامیه برای نیروبخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می رود.
◊ کسانی که دارای چربی خون می باشند بامیه را بهعنوان غذای خود بگنجانند.
◊ بامیه فساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می کند.
◊ بامیه به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می برد.
◊ برای درمان تبهای کهنه ساقه بوته بامیه را خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید.
◊ بامیه بهخاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می باشد.