خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
102K
انواع خورشت
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۹:۵۱ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
خورشت آلو زرشک
مواد لازم:
پیاز / 2 عدد
سینه مرغ کامل / 2عدد
رب گوجه فرنگی / 2 قاشق غذاخوری
آلو بخارا / 300 گرم
زرشک / نصف لیوان
نمک، فلفل، دارچین / به میزان لازم
زعفران آب کرده / 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آلوها را شسته و در آب ولرم خیس کنید و کنار بگذارید.
ابتدا پیاز را با مقدار کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. نیازی به تفت زیاد ندارد، سعی کنید در هنگام تفت دادن پیاز رنگ آن تغییر چندانی نکند.
سپس گوشت مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم کرده و همراه پیاز کمی تفت دهید، در حدی که کمی طلایی شود.
سپس زرشک را خوب بشویید و به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید تا کمی تفت داده شود.
به اندازه دو لیوان آب ولرم به خورش اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید، پس از جوش آمدن آب خورش حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
دو قاشق رب و کمی دارچین را در ظرف کوچکی کمی تفت دهید و سپس به خورش اضافه کنید.
در این مرحله آلوهای خیس خورده را همراه با آب آن به خورش اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا خورش به خوبی جا بیفتد.
نمک و فلفل غذا را در انتها بچشید و اندازه کنید.
نکته: به جای گوشت سینه مرغ از ران مرغ نیز میتوان در تهیه این خورش استفاده نمود. بهتر است آلو بخارا را با انواع دیگر آلوهای خشک جایگزین نکنید، زیرا طعم دلپذیر این خورش از آلویی که در آن استفاده میشود تاثیر میگیرد.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات